Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Raturku!

Widok wątkowy

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

magda - dzięki za doprecyzowanie Miałam na myśli wkłady, AIO nie używam wcale, więc zapomniałam o takim wynalazku

To trochę tak, jak powiedziałam mężowi, że przecież ja te wszystkie pieluchy po prostu piorę, jedyne co, to dodaję dodatek. Reakcja - haha, no tak, pewnie. Więc zaczęłam doprecyzowywać, że oprócz tego co jakiś czas pranie na 90 stopni, ewentualnie płukanie w płynie do naczyń (to tylko kupne używane pule - niestety - 100% moich bazarkowych za jednym z pierwszych razy miała wyciek zaraz przy siusianiu), zdarzyło mi się coś tam moczyć w occie czy kwasku. No, tetra bambusowa się kurczy (z wkładkami z froty bambusowej, w tym CloseParents - z metki tylko bambus z bawełną, nie miałam takich problemów). No i kupy spłukuję od razu. No i suszę w suszarce, a te wolniej schnące dosuszam jeszcze na sznurku. No i staram się czasem wywieszać na słońce. No i wełna...

ps. że dziś młody miał na pupie, to przypomniało mi się, że wcale nie 100% bazarkowych puli u mnie przeciekło!!! Demona - przepraszam i zwracam honor!
    Ostatnio edytowane przez jul ; 01-08-2011 o 15:52
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów