Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: ODWYK - kto ze mną?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie ODWYK - kto ze mną?

Cześć, mam na imię Marlena i jestem anonimową pieluchomaniaczką......
    Muszę przestać kupować pieluchy!!!!!!!!!!!!. Mam mocne postanowienie - w sierpniu nie kupię ani jednej . Która z was też zapisuje się do pieluchowego AA przynajmniej na sierpień? W "kupie" zawsze raźniej.

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Ja powinnam. Oj powinnam Na bazarku nuż nie kupuję, ale ciągle jeszcze zdarza mi się coś okazyjnie na allegro upolować. Ale chyba nie wierzę, żeby mi się udało więc może nie ma sensu zaczynać

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Domyślnie

ja! w sierpniu mam urlop bez netu łatwizna, phi

Chustomanka Awatar Jacuszkowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

hmm, to zależy. ja się chętnie dołączę i pieluch nie kupię, ale wkłady...
    trochę mi jeszcze brakuje
    Jacuszek - 14.03.2011 i Jagódka - 7.05.2014

Doradca Noszenia ClauWi® (kurs zaawansowany)

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    ja! w sierpniu mam urlop bez netu łatwizna, phi
    Kawiareczka - chustomanko i jak Ty zniesiesz miesiąc bez netu i forum????To dopiero wyzwanie...

Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Nooo, mi by się przydało, ale pytanie czy chcę Ja chyba jestem nieuleczalnie chora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morla1 Zobacz posta
    Kawiareczka - chustomanko i jak Ty zniesiesz miesiąc bez netu i forum????To dopiero wyzwanie...
    nie wiem ale będę się starać w końcu podjęłam wyzwanie to będę dzielna. Żebym tylko w pn nie zapomniała....ale sama widzisz, że odwyk właśnie mnie jest potrzebny
    A poza tym nie podoba mi się, że jestem 'chustomanka' bo z chustami nie mam nic wspólnego....choć rozumiem, że to od nazwy forum

edit: a w ogóle to mi się wydaje, że się licznik machnął (in plus w moim przypadku) i nie wiem już jak on liczy....weszłam na profil jednej z forumek, którą widzę od dawna a widnieje, że ma tylko 3 posty. W jej profilu jest ponad 80....hm. Może ja mam 1700 w takim razie?
    Ostatnio edytowane przez kawiareczka ; 27-07-2011 o 19:41

Chustomanka

Domyślnie

Dopisuje się. Tylko jak ja wytrzymam jak właśnie testuje małe me.... i one takie małe zgrabne...

Kurcze dzieć mi się powoli odpieluchowuje a ja mam chyba 50 pieluch na stanie (+ mniejsze rozmiary w szafie):-/ i przy każdym zakupie powtarzam sobie, że to przyszłościowo dla kolejnego....

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    nie wiem ale będę się starać w końcu podjęłam wyzwanie to będę dzielna. Żebym tylko w pn nie zapomniała....ale sama widzisz, że odwyk właśnie mnie jest potrzebny
    A poza tym nie podoba mi się, że jestem 'chustomanka' bo z chustami nie mam nic wspólnego....choć rozumiem, że to od nazwy forum

edit: a w ogóle to mi się wydaje, że się licznik machnął (in plus w moim przypadku) i nie wiem już jak on liczy....weszłam na profil jednej z forumek, którą widzę od dawna a widnieje, że ma tylko 3 posty. W jej profilu jest ponad 80....hm. Może ja mam 1700 w takim razie?
    Z tym licznikiem to faktycznie coś nie teges...czasem nie liczy postów, sama już nie wiem...no ale gdzie mi tam do Ciebie...z moimi paroma pościkami.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izka_74 Zobacz posta
    Ja powinnam. Oj powinnam Na bazarku nuż nie kupuję, ale ciągle jeszcze zdarza mi się coś okazyjnie na allegro upolować. Ale chyba nie wierzę, żeby mi się udało więc może nie ma sensu zaczynać
    Czyżbyś była moją konkurencją w licytacjach? Jaki masz nick?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Czyżbyś była moją konkurencją w licytacjach? Jaki masz nick?
    Odkąd allegro ukrywa nicki, to pojawiam się jako s.....i

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

dopisuję się do kółka AP (Anonimowe Pieluchomaniczki). Cały czas sobie powtarzam, że wydałam ostatnio zbyt wiele na pieluchy (chyba z 400 jeśli nie więcej ) i nadal zaczynam dzień od Bazarku . Właśnie kupiłam formowanki od oladronii (no, ale chcę się częściowo wycofać z prefoldów - O, i znów szukam usprawiedliwienia -buuuuuuu)

Guest
    Guest

Domyślnie

przejdzie Wam jak dziecko zacznie siadać na nocnik

Uprawnienia umieszczania postów