Czy któraś z chustowych mam z Poznania lub okolic mogłaby rzucić okiem na nasze wiązanie? Ładnie proszęBoję się, że nieświadomie mogę zrobić krzywdę złym zamotaniem. (córka ma 5,5 tyg).
Czy któraś z chustowych mam z Poznania lub okolic mogłaby rzucić okiem na nasze wiązanie? Ładnie proszęBoję się, że nieświadomie mogę zrobić krzywdę złym zamotaniem. (córka ma 5,5 tyg).
Ja niestety nie pomogę bo sama się uczę i tak jak Ty się bałam...ale wolałam jednak zaprosić doradcę chustowego...teraz jestem spokojniejsza...Ola nauczyła mnie takich "kruczków", których nie dostrzegałam oglądając filmiki... jestem spokojniejsza dzięki temu bo wiem, że mam dobre podstawy.
Pozdrawiam
mnie pewnie nie posłuchasz, ale tylko poprę zdanie powyżej, że warto się umówić z Olą (nick olka u nas) albo wybrać się na któreś spotkanie dziewczyn noszących w Poznaniu (zwykle w środy, napisz do olki albo do mamaslon, kiedy będzie najbliższe, aktualnie są najczęściej w plenerze
Fajnie jest
sama rzadko na tych spotkaniach bywam, więc pewnie się na mnie nie natkniesza poza tym naprawdę nie jestem taka zła
i sorry za wiadomy post
![]()
2 + 7 (2005-2018)
napisałam pw![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
Karusek, w sumie to rozumiem co miałaś na myśliwięc się nie gniewam. Na początku było mi nieswojo po tym poście, ale na trzeźwo spojrzałam na sytuację i uświadomiłam sobie jak to mogło wyglądać z Twojej perspektywy
więc sytuacja wyjaśniona.
Dzięki za informację![]()
fajnie, że są takie spotkania. Muszę się zorientować co i jak
Ostatnio edytowane przez elalank ; 28-07-2011 o 12:15
no i cieszę się, że nie uciekłaś przez mnie z forum
miałam sunseta, dwa razy![]()
Zadowolona z zakupu?![]()
2 + 7 (2005-2018)
a wiesz, że miałam taki zamiar
A widzisz, to teraz wiem jak się nazywa moja chustabo kupiłam używaną i dziewczyna nie napisała jak się nazywa.
Jestem zadowolona, jestem. Nie mam co prawda porównania z innymi chustami jeśli chodzi o jakość. Bo wizualnie jest piękna![]()
A dlaczego 2 razy? Chusty się zużywają?(przepraszam, może to głupie pytanie
), drą czy cóś?
Ostatnio edytowane przez elalank ; 28-07-2011 o 14:27