o gekonach wiem tyle tyle szare są cienkie - śliczne ale mi było w nich ciężko...niebieskie fajniejsze bo grubszea te konkretnie o które pytasz to hmmm nie znam
gekony - gekonom nie sa równe...
o gekonach wiem tyle tyle szare są cienkie - śliczne ale mi było w nich ciężko...niebieskie fajniejsze bo grubszea te konkretnie o które pytasz to hmmm nie znam
gekony - gekonom nie sa równe...
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
Ja znam tylko(bo mam) fioletowe.Jak dla mnie rewelacja.
Prawdziwy szmatan!![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ja mam gekony macchia. Są świetne. Nie wiem, ja z nówkami, ale te moje (z drugiej ręki) bardzo ładnie noszą. Zaznaczam - nie mam doświadczenia np. z 14-kg dzieciakiem.
Mi zupełnie nie odeszła ta chusta, poza tym jest taka szaro-bura. Mimo iż brązy i zielenie to moje kolory, nie podobała mi się.
demona ma rację - ona jest zdecydowanie bardziej bura niż na zdjęciach. Ale mi się akurat podoba.
ja uwielbiam macchia - mięciutkie, grubość w sam raz (przynajmniej dotąd - 12kg), spokojne barwy
LUBIE TAKIE PYTANIA NA TYM FORUM zawsze pytający po odpowiedziach wie tyle co przed
bo tak naprawde jak sie komuś podoba to warto jaj nie to nawet jak to sam szmaton będze to serca do chusty nie będzie i wiele sie nie ponosi![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci