Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: A moze tak galerie kolkowych z wiazanek zalozyc???

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie A moze tak galerie kolkowych z wiazanek zalozyc???

Moze sie myle, ale nie pamietam, aby byl wczesniej taki watek... chusty kolkowe uszyte z chust wiazanych..

Dziewczyny jezeli macie fotki przerobionych wiaznek na kolkowe, to prosze wstawcie fotki! Didki, Storche, Nati, Hoppy, Girasolki, Lany i co tam jeszcze dusza zapragnie.

Napiszcie tez jaki rodzaj ramienia ma wasza chusta, jak sie dociaga, jak podtrzymuje dziecko.

No to zaczynam:

Nasza pierwsza kolkowa z chusty... indio rosenquartz z lnem z ramieniem SBP.
    Kupilam ja gdy Orlando mial 6 miesiecy, gdy juz samodzielnie sztywno trzymal glowke, gdy moglam go nosic na krotkie dystanse na biodrze, badz brzuszkiem do brzuszka. Kolkowa chusta jest dla mnie absolutnie bezcenna (no wymiennie z pouchem), bo dwa razy dziennie musze jezdzic do szkoly Oscara, zabierac go z basenu, z zajec popoludniowych. Niewazne jaka jest pogoda, Orlando wtedy laduje w chuscie. Orli co prawda sam chodzi, ale jego nozki szybko sie mecza, badz mlody ma ochote isc akurat w przeciwnym kierunku

Moim faworytem jesli chodzi o ramie w kolkowej jest wlasnie ramie na zakladki SBP. Dla mnie jest to super wygodne ramie, ladnie sie rozklada, chusta fajnie sie dociaga.

Na fotce moja 12 letnia Savana z 7 miesiecznym Orlando. Kolka troche za nisko, ale dziewczyna sama sie motala

Teraz fotka zrobiona w tym tygodniu, Orlando w kolkowym Girasolku (nie znam nazwy tego Girasolka, Olu, pomoz! )
    Chusta troche wyplowiala, sprana, ale za to bardzo mieciutka, ramie tez na 8 zakladek, chuta szyta przez Sleeping Baby Productions.

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie Re: A moze tak galerie kolkowych z wiazanek zalozyc???

tez mam

z krotkiego Hoppediza Antiqua, made by me

Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Gosiu, ten hoppek bardzo podobny do Girasolka, bardzo ladny

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Linda! Ten girasol to leśna niezapominajka - mam taką długą i na lato jest boska A może nie wypłowiała, a diagonalnie tkana i wtedy nie ma takiego samego wzoru po obu stronach, a jakby prawą i lewą stronę? ( bo na ogonie wzór jakby wyraźniejszy).
    Julka 2001, Zosia 2007

Chusteryczka Awatar lemonka

Linda, fajny wątek!

Za jakiś czas będę miała kółkową z girasolka to wrzucę fotkę A Wy, jak zawsze, świetnie wyglądacie

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów