Dziewczyny, już się zorientowałam, dziękuję za wyjaśnienia co do zasad. Czytałam wcześniej ten punkt o sponsorach oraz komentarze do niego. Błędnie je zinterpretowałam jako dopuszczające do testów nosidła autorskie osób prywatnych.
Podjęłam już działania w celu załatwienia tej sprawy, dzięki Wam zorientowałam się też jak i gdzie powinnam wystawić nosidła do testów. Bardzo Wam dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. Jak tylko uzyskam zgodę wystawię nosidła do testów. Moim priorytetem są testy chustonosideł z dziećmi 3-4 miesięcznymi. Mile widziane mamy podwójne (maluszki i dzieci do lat dwóch). Zainteresowanych proszę o kontakt na PW w celu ustalenia szczegółów i zarezerwowania sobie miejsca na przyszłej liście.
ja tylko słówko od siebie, ale te nosidła MUSZĄ byc idaelnie dopasowane i indywidualnie do każdego dziecka, jednak ja sama takiego maluszka bym nie wsadziła nawet do chmt; ja stara mietkonoszka![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Dankin bardzo dziękuję, ja też tak czuję, więc postanowiłam, że nie będę łamała dobrych zasad dla czyjejś wygody. Nosidła dla siedzących i basta !![]()
Wiolu, pomyślę nad tym mt z japananastawiłam się na hybrydę, a to jednak mt