Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: HAJDA MEI TAI STANDARD

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    o ! obowiązuje on wszystkich także nas a tu jak widać jest dział z recenzjami, do testów jest podlinkowany powyżej
    A ciągnąc temat - cytuję z regulaminu za Jazzo: "Testy sa rodzajem reklamy wiec tylko sponsorzy moga wysylac swoje chusty/nosidla itd. do testow".

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    A ciągnąc temat - cytuję z regulaminu za Jazzo: "Testy sa rodzajem reklamy wiec tylko sponsorzy moga wysylac swoje chusty/nosidla itd. do testow".
    Asiu, to chyba je pierwsza zasugerowałam Wioli testy, zapominając o tym punkcie regulaminu

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dziewczyny, już się zorientowałam, dziękuję za wyjaśnienia co do zasad. Czytałam wcześniej ten punkt o sponsorach oraz komentarze do niego. Błędnie je zinterpretowałam jako dopuszczające do testów nosidła autorskie osób prywatnych.
    Podjęłam już działania w celu załatwienia tej sprawy, dzięki Wam zorientowałam się też jak i gdzie powinnam wystawić nosidła do testów. Bardzo Wam dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. Jak tylko uzyskam zgodę wystawię nosidła do testów. Moim priorytetem są testy chustonosideł z dziećmi 3-4 miesięcznymi. Mile widziane mamy podwójne (maluszki i dzieci do lat dwóch). Zainteresowanych proszę o kontakt na PW w celu ustalenia szczegółów i zarezerwowania sobie miejsca na przyszłej liście.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja tylko słówko od siebie, ale te nosidła MUSZĄ byc idaelnie dopasowane i indywidualnie do każdego dziecka, jednak ja sama takiego maluszka bym nie wsadziła nawet do chmt; ja stara mietkonoszka
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dankin bardzo dziękuję, ja też tak czuję, więc postanowiłam, że nie będę łamała dobrych zasad dla czyjejś wygody. Nosidła dla siedzących i basta !

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Wiolu, pomyślę nad tym mt z japana nastawiłam się na hybrydę, a to jednak mt

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Gosiu, rozumiem.

Uprawnienia umieszczania postów