Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: HAJDA MEI TAI STANDARD

Mieszany widok

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dankin w takim razie myliłam pojęcia, zdecydowane chodzi o chustomejtaja. Jeszcze raz wielgachne dzięki za pomoc.
    Mając na uwadze nowo zdobyte informacje sądzę, że muszę uszyć chustonosidło z mniejszym panelem.
    Gosiu zatem pytanie do Ciebie, czy chcesz testować chustomejtaj, a nie jak sądziłam hybrydę?
    Sag podaegi pojedzie do Ciebie.
    Szukam chętnych z zachustowanym 3-4 miesięczniakiem do testów powstającego dopiero chustomejtaja.
    Wszystkich proszę o cierpliwość, muszę się rozeznać i jakoś ogarnąć, żeby wszystko odbyło się jak należy.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hajda Zobacz posta
    Wszystkich proszę o cierpliwość, muszę się rozeznać i jakoś ogarnąć, żeby wszystko odbyło się jak należy.
    Żeby wszystko było jak należy, to może najpierw warto byłoby zapoznać się z regulaminem forum

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dziękuję Myrra, już to zrobiłam, niemniej jednak wciąż sprawia mi trudności nawigacja po forum.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Regulamin wart znac przepatrz go jeszcze raz dokładniej

W razie co, pytaj-pomogę

no i urzekł mnie ten koci mietek
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

no ja bardzo przepraszam , ale czy tam w galeryji, to przypadkiem Mamru nie jest?

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

super, napisałam pw.

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mita Zobacz posta
    no ja bardzo przepraszam , ale czy tam w galeryji, to przypadkiem Mamru nie jest?
    a jest jest
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    Żeby wszystko było jak należy, to może najpierw warto byłoby zapoznać się z regulaminem forum
    o ! obowiązuje on wszystkich także nas a tu jak widać jest dział z recenzjami, do testów jest podlinkowany powyżej

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    o ! obowiązuje on wszystkich także nas a tu jak widać jest dział z recenzjami, do testów jest podlinkowany powyżej
    A ciągnąc temat - cytuję z regulaminu za Jazzo: "Testy sa rodzajem reklamy wiec tylko sponsorzy moga wysylac swoje chusty/nosidla itd. do testow".

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    A ciągnąc temat - cytuję z regulaminu za Jazzo: "Testy sa rodzajem reklamy wiec tylko sponsorzy moga wysylac swoje chusty/nosidla itd. do testow".
    Asiu, to chyba je pierwsza zasugerowałam Wioli testy, zapominając o tym punkcie regulaminu

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Dziewczyny, już się zorientowałam, dziękuję za wyjaśnienia co do zasad. Czytałam wcześniej ten punkt o sponsorach oraz komentarze do niego. Błędnie je zinterpretowałam jako dopuszczające do testów nosidła autorskie osób prywatnych.
    Podjęłam już działania w celu załatwienia tej sprawy, dzięki Wam zorientowałam się też jak i gdzie powinnam wystawić nosidła do testów. Bardzo Wam dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. Jak tylko uzyskam zgodę wystawię nosidła do testów. Moim priorytetem są testy chustonosideł z dziećmi 3-4 miesięcznymi. Mile widziane mamy podwójne (maluszki i dzieci do lat dwóch). Zainteresowanych proszę o kontakt na PW w celu ustalenia szczegółów i zarezerwowania sobie miejsca na przyszłej liście.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja tylko słówko od siebie, ale te nosidła MUSZĄ byc idaelnie dopasowane i indywidualnie do każdego dziecka, jednak ja sama takiego maluszka bym nie wsadziła nawet do chmt; ja stara mietkonoszka
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Uprawnienia umieszczania postów