Jak w temacie. Mam wełniana katje, ale ona mnie gryziechociaz super nosi. Czy rybki są podobne grubościa i czepliwoscią do katji? Rozwazam wymiane, ale nie chce wymienic siekierki na kijek
![]()
Jak w temacie. Mam wełniana katje, ale ona mnie gryziechociaz super nosi. Czy rybki są podobne grubościa i czepliwoscią do katji? Rozwazam wymiane, ale nie chce wymienic siekierki na kijek
![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
rybki na pewno grubsze i chyba nawet bardziej gryzą. ale są fajne. zamień się czasowo i sprawdź![]()
K. 2009M. 2012
Rybki grubsze i lepiej noszą. Ale brzydsze![]()
jeśli chcesz niegryzącą wełnę, to nie gryzą wełny (merynosy) nati - mam pasiaka natkowego i didymosowego wełnianego aere, to (od niedawna, do circa 10,5 kg, nie czułam różnicy) mam wrażenie, że didymos jakby sztywniejszy, mniej sprężynujący może po prostu. Może przy następnym dziecku uda mi się wymienić aere na katję, bo chyba bardziej mi się podoba (teraz nosidła zaczynają u nas zdecydowanie przeważać, więc już chyba nie warto).
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Mnie Katja gryzła - rybki wcale. Rybki są grubsze i zdecydowanie lepiej noszą. No i ta zieleń jest piękna.
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)