Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: niedoświadczona mama szuka nosidła-mętlik w głowie

Mieszany widok

Domyślnie

dziewczyny a jakie nosidło polecacie-myślę o tym, żeby zakupić już teraz, bo jak wróce we wrzesniu do pracy to już nie bede miała głowy do takich rzeczya tak to spokojnie poczeka na półce aż młody dorośnie
    manduca, tuli, czy bondolino?a może jeszcze inne?
    ja jestem średniego wzrostu ok. 1,67, szczupła, szukam nosidła wygodnego, łatwego i szybkiego w obsłudze a przede wszystkim bezpiecznego i wygodnego dla dzieciaczka i-żeby posłużył jak najdłużej
    niestety muszę kupić w ciemno-bo nie mamy się gdzie przymierzyć
    Ostatnio edytowane przez mama-wojtka ; 27-07-2011 o 22:30

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama-wojtka Zobacz posta
    dziewczyny a jakie nosidło polecacie-myślę o tym, żeby zakupić już teraz, bo jak wróce we wrzesniu do pracy to już nie bede miała głowy do takich rzeczya tak to spokojnie poczeka na półce aż młody dorośnie
    manduca, tuli, czy bondolino?a może jeszcze inne?
    ja jestem średniego wzrostu ok. 1,67, szczupła, szukam nosidła wygodnego, łatwego i szybkiego w obsłudze a przede wszystkim bezpiecznego i wygodnego dla dzieciaczka i-żeby posłużył jak najdłużej
    niestety muszę kupić w ciemno-bo nie mamy się gdzie przymierzyć
    w ciemno- to chyba bym Ci poleciła mandukę, ale to tylko dlatego, że kiedy pierwszy raz mierzyłam nosidła, to tylko ona mi podpasowała;
    również tuli mogę polecić
    choć może spróbujesz pożyczyć od kogoś przed zakupem- bo może się okazać, że jednak inne nosidło Ci podejdzie

a może skusisz się na MT? wg mnie wygodniejsze są od nosideł

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

edit: sorki, nie w tym temacie miało byc ;/
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Domyślnie

Ja osobiście polecam ONO synek jest nim zachwycony. Nóżki ułożone jak należy, pupka nisko, dobrze podtrzymuje główkę. Ewentualnie bondolino tylko w moim (nie wiem czy są inne modele - Żona się tym zajmuje) nie ma możliwości regulacji dolnego panelu.
    Jeżeli chodzi o wygodę dla mnie ciut wygodniejsze jest bondolino ale synek wybrał ONO więc ONO wygrało

Domyślnie

zakupiliśmy nosidło bondolino, udało mi się namierzyć sklep internetowy, który prowadzi wypożyczalnię i udaliśmy się do Pani która świetnie doradziła i pokazała co i jak
    manduca i tuli mają jeszcze zbyt szeroki panel dla mojego Wojtusia-brakuje ok 10 cm, a to jednak sporo, za to bondolino idealne na małego. okazało się, że nosidło jest tym czego nam było trzeba-spacery stały się przyjemnością-młody zasypia po dwóch krokach, świetnie się wycisza, a jak pośpi to rozgląda się i podziwia światw domu również kilka razy udało się poskromić złośnika a także utulić jak wychodziły dolne jedynki i bardzo bolało...
    nosidło bardzo solidne, choć znajdzie się parę minusówale nie narzekam, bo bardzo wygodne a najważniejsze, że dostosowane do maluszka
    dziękuje wszystkim za rady

Uprawnienia umieszczania postów