Mój Syn raczej z dżentelmenów... Chusta jest święta!
Ale nie zapeszajmy!
a u nas to jedno z najczęściej powtarzanych przez dzieciaki wspomnień wakacyjnych - jak dwuletnia Miśka zasypiała tacie w chuście wracając z plaży i zasypiając się posiusiała (a biedny m. tylko w rozkroku na trawniku stanął, coby "gustownej plamy" nie mieć). Swoją drogą fajny był widok
![]()
2 + 7 (2005-2018)
a tak nie chustowo i raczej historycznie mi sie przypomnialo jak ja ojca obsikalam (sama nie pamietam, ale historia rodzinna ponoc nie klamie). poszlismy ogladac przejazd papieza, ojciec mnie na barana trzymal a ja, dawno juz odpieluchowana, z wrazenia go obsikalam
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Mnie Laura z jakis miesiac temu 2 razy obsikala w nosidle i to 2 razy w tym samym sklepie jak stalam w kolejce.To byl poczatek odpieluchowania i stwierdzialam ze jesli w domu gania bez to i na te 15 min zaloze jej majtki zwlaszcza ze przed wyjsciem ladnie siknela w nocnik.Mokra ona.mokra ja,mokry mietek i kaluza na srodku sklepu![]()
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
Mój młody swojego czasu potrafił sobie całkiem głośno hm, no pryknąć w chuście. A że na plecach był już wtedy noszony, to przechodzień mógł się zastanawiać kto był autorem odgłosów![]()
u nas się jeszcze nie zdarzyło
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Lomatko, wezcie mnie nie przerazajcie
Moj mi sie co prawda raz sfajdal w chuscie, ale mialam tez wozek ze soba; niestety ubranek na zmiane nie, wiec w centrum handlowym na sygnale gnalam do sklepu dzieciowego, maly golutki oprocz pampersa (zmienilam w pokoju matki) i zawiniety z grubsza w kocyk.
Na szczescie byly wyprzedaze, nabylam ubranko i zalozlam, uffff....