Mnie pierwszy raz na taką skalę - w metrze w Madrycie. Poczułam takie dziwne ciepło na całym brzuchuMam nadzieję, że jak zrobi się zimniej, przestanie tak doić, bo nie wyobrażam sobie takich przecieków w zimie...
Mnie pierwszy raz na taką skalę - w metrze w Madrycie. Poczułam takie dziwne ciepło na całym brzuchuMam nadzieję, że jak zrobi się zimniej, przestanie tak doić, bo nie wyobrażam sobie takich przecieków w zimie...
sie ciesz, ze przesikana wracalas... ja wsiadlam do tramwaju (jakies 15 minut jazdy do ojca) i natychmiast potem mi sie wydalo, ze grubsza sprawa jest... bylaa, ze w. glownie mleczny wtedy jeszcze byl, to dojechalam do domu z "gustowna" plama na srodku szmaty (o zapachu nie wspominajac
). cale szczescie, ze to pomaranczowy japan byl, az tak strasznie tego nie bylo widac
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
a wiecie, ze moja Starsza nigdy w chuscie nie zalatwiła żadnej potrzebya EC nie była. Zawsze czekała do wymotania
A noszona byla sporo
Młodsza to potrafi wszystko![]()
a u nas to jedno z najczęściej powtarzanych przez dzieciaki wspomnień wakacyjnych - jak dwuletnia Miśka zasypiała tacie w chuście wracając z plaży i zasypiając się posiusiała (a biedny m. tylko w rozkroku na trawniku stanął, coby "gustownej plamy" nie mieć). Swoją drogą fajny był widok
![]()
2 + 7 (2005-2018)