Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: O tym, jak lenistwo zostało ukarane...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie O tym, jak lenistwo zostało ukarane...

Nie chciało mi się przewijać młodej przed spacerem (bo przecież zaraz po spacerze mycie...), hop na plecy i idziemy.

Po jakimś czasie poczułam dziwne ciepło na nogach. Młoda przesikała pielchę, ciucha, chustę, obsikała mi tyłek i nogi. I tak z zasikanym tyłkiem (a wlaściwie dwoma zasikanymi tyłkami) paradowałam po mieście... Oczywiście byłam w spodniach odpowiednich kolorystycznie do godnej prezentacji moczu i oczywiście do domu miałam kawałek

Yeah!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

miny przechodzniów - BEZCENNE

Chusteryczka

Domyślnie

U nas przesikana chusta już nie raz się zdarzyła. Ada jest taką dojarą, pije i pije, a potem leje bez opamiętania. Nawet jak przed spacerem ją przewinę, potrafi przesikać ubranie, przelać chustę i zalać matkę.

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madorado Zobacz posta
    U nas przesikana chusta już nie raz się zdarzyła. Ada jest taką dojarą, pije i pije, a potem leje bez opamiętania. Nawet jak przed spacerem ją przewinę, potrafi przesikać ubranie, przelać chustę i zalać matkę.
    Przesikania już się zdarzały, ale na taką skalę - pierwszy raz.

Chusteryczka

Domyślnie

Mnie pierwszy raz na taką skalę - w metrze w Madrycie. Poczułam takie dziwne ciepło na całym brzuchu Mam nadzieję, że jak zrobi się zimniej, przestanie tak doić, bo nie wyobrażam sobie takich przecieków w zimie...

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madorado Zobacz posta
    Mnie pierwszy raz na taką skalę - w metrze w Madrycie. Poczułam takie dziwne ciepło na całym brzuchu Mam nadzieję, że jak zrobi się zimniej, przestanie tak doić, bo nie wyobrażam sobie takich przecieków w zimie...
    Sople przy przesikanej pupie

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

Mnie Tolka kiedyś posikała w trakcie spania - była już odpieluchowana, ale z rzadka zdarzało jej się nie kontrolować moczu podczas snu i kiedy po 30minutach łażenia doszłyśmy do przedszkola, gdzie miałam zapytać o miejsce dla niej, ta zasnęła i w samych drzwiach furtki wpadka! Oczywiście nici z rozmowy i powrót 30minutowy w owych mokrych strojach.. Rozumiem i przytulam
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheep Zobacz posta
    Nie chciało mi się przewijać młodej przed spacerem (bo przecież zaraz po spacerze mycie...), hop na plecy i idziemy.

Po jakimś czasie poczułam dziwne ciepło na nogach.
    To był pampek, inny wynalazek, czy wielo?

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmd Zobacz posta
    To był pampek, inny wynalazek, czy wielo?
    Pampek, przed spacerem średnio napompowany, więc stwierdziłam, że chwilę jeszcze wytrzyma, a tu... nie...

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

a w wielorazowkach zdarza sie czesciej?

Chusteryczka

Domyślnie

Zależy, jakie wielo założysz. Jak cienka jakaś tetra tylko, to o przeciek łatwiej. Ale moja Aduśka taka zdolna, że jednorazówkę też potrafi przelać bez problemu (dla porównania - jej siostrze bliźniaczce przecieki się raczej nie zdarzają, więc nie jest to kwestia pieluch/zakładania jakiegoś nieumiejętnego, za przecieki odpowiada mega sik)

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Damian miał mega sik i potrafił przesilać nawet swieżo założonego papmka. Maciek za to zawsze w chuście przesikuje wielo (a w wózku nie). aż doszłam to tego ze musi mieć otulacz obszyty tasiemkami przy nóżkach i bardzo dokładnie dopasowany.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów