drastyczna metoda, ale może faktycznie to byłoby dobre...
bo jak na razie to świetnie wychodzi mi wymienianie powodów dla których każdą z nich powinnam ZOSTAWIĆ...
Wystaw wszystkie na sprzedaż z zastrzeżeniem ze 2 ostatnie zostają u Ciebie![]()
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Nie umiem podjąć decyzjiŁącze się w bólu, ale ellaroo bym się pozbyła, bo za chwilę nikogo nie poniesie, chyba że nr 3 się gotuje
![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pozbądź się grecji, ja przygarnę![]()
na pewno sprzedałabym Lodena, bo u niego słabo z nośnością
i chyba jade bo ellevill to przy cięższych dzieciach fajnie tylko wygląda![]()
Ja miałam Maiję swoją sprzedać ale kurczaki ona jest taka śliczna że zostawiam ją sobie na szala potem jak będzie mały chudziutki chuścioszek to będę w niej nosić. Zostaw Maiję
storcza też bym zostawiła..
Ale jakbyś puszczała Lodena to daj znać plis bo moja znajoma poszukuje (a ja jej nie powiedziałam że swojego sprzedaję i chce mnie za to ukatrupić)
łączę się w bólu
bo mam podobny problem
część już wywiało, ale te zielonki, które mam
to też z klucza - jeden taki, drugi śmaki
Na bank mam niesprzedawalnych mam... pięć
ale
tych pozostałych to jakoś hmm
no żal, żaaaaal....
OT Denay pokaz stosa![]()
hmm aktualnego nateczas nie mam
ale z tego co mam to zaraz coś wkleje
Miałam Ellaroo jako drugą chustę i jako pierwszą sprzedałam - mimo lekkiego dziecia chciałam innych rzeczy popróbować....
Grecja - mimo, że ceniona nie leży mi totalnieZa to kocham jade fog (choc nigdy nie motałam - więc odezwij się, jak byś zdecydowała się na sprzedaż
)
Loden niby w zbliżonej tonacji do jade, ale... Strocza uwielbiam (mam inkę i leosia czerwonego), a lana.... czekam na tęczę, a z tatoo jakoś się nie dogaduję
czyli jeśli 2 to anka i jade, jeśli 3 + lodena (ale możesz go na grecję wymienić)
hehehehehe nie pomogłam![]()
Józef od 3 dni z pierwszym zębem wyrżniętym i chyba kolejnym w trakcie, z gorączką, ryczący full time i śpiący w ciągu dnia ok. 30 minut. Słowem ,wymarzone warunki do testowania chust w warunkach domowych
Klamka zapadła, sprzedaję foga! Po ile teraz fogi chodzą, bo mój ma jedną wadę, będę musiała dać niższą cenę?