zakupiłam poucha bebelulu
z jednej strony zszyty na niewielkim odcinku
zamierzam rozpruć i chcę się dowiedzieć, czy to powszechna praktyka wśród posiadaczek tegoż poucha?
a może się po prostu przyzwyczaić?
![]()
zakupiłam poucha bebelulu
z jednej strony zszyty na niewielkim odcinku
zamierzam rozpruć i chcę się dowiedzieć, czy to powszechna praktyka wśród posiadaczek tegoż poucha?
a może się po prostu przyzwyczaić?
![]()
Powszechna, powszechna, ja też rozpruwałam.
widziałam to zszycie u dionejki.
czy ktoś mi powie PO CO kangalu jest tak zszyte???
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
zeby czeba byuo rozszyc.Zamieszczone przez mart
no właśnie???Zamieszczone przez mart
![]()
zgadzam się z mart![]()
pytanie nie powinno brzmieć "czy rozpruwać?"![]()
powinno ono brzmieć "po cholerę oni to zszyli???!!!"![]()
![]()
i jak się nosi lulupołczyk?![]()
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
Ja tez prułam rzecz jasnaI też się zastanawiałam po kiego grzyba to "ulepszenie"
Mam paisleya i uwielbiam tego poucha, to jest najlepszy produkt BebeluluSuper mi sie nosiło w nim nowonarodzoną Anię
Nie wiem jak bedzie z noszeniem na siedząco, bo moje poprzednie Kangalu wbijało sie Zuzi pod kolanka, ale może to była kwestia źle dobranego rozmiaru,czy coś...
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
miło nam czytać każde uwagi na temat naszych produktów. Ponieważ bierzemy je sobie do serca chcieliśmy poinformować, że od jakiegoś czasu nowe Kangalu nie są już przeszywane na ramieniu - te, które trafiły do Was są najprawdopodobniej ze starszych partii produkcyjnych.
www.mamuka.pl wyłączny dystrybutor chust Bebelulu -
chusty wiązane, kółkowe i pouch a także pościele, śpiworki, patchworki, biżuteria dla mam, zabawki i masa różności dla kobiet w ciąży, po porodzie i małych dzieci...
www.planetadziecko.pl - ciekawy konkurs!
Ja mam w domu kilka Klubowo-kangurowych pouchy Bebelulu i są już bez sszyć, mam też jednego swojego starego którego prułam.
Jak widać Bebelulu idze w dobrym kierunku, Kangalu bez sznurków, Rapalu uwielbiam, bo moją 12 kilkową pannę nosi super. zeby się jeszcze tego dziadostwa Lulu pozbyli to byłaby porządna firma chustowa![]()
Ja mam w domu kilka Klubowo-kangurowych pouchy Bebelulu i są już bez sszyć, mam też jednego swojego starego którego prułam.
Jak widać Bebelulu idze w dobrym kierunku, Kangalu bez sznurków, Rapalu uwielbiam, bo moją 12 kilkową pannę nosi super. zeby się jeszcze tego dziadostwa Lulu pozbyli to byłaby porządna firma chustowa![]()