ja mam 5 ultrafit soft i 5 ultrafit organic + wklady. no i te rolki papieru, ktore naklada sie na wklady, zeby latwo zdjac kupke. rzeczywiscie smiesznie wygladaja na maluchu, ale zdaje sie, ze Ali to wcale nie przeszkadza. dla mnie sa ok. (moze dlatego ze nie rozgladalam sie za innymi az tak bardzo, wiec nie mam az takiego porownania, no i znajomi to tylko pampersy, wiec pogadac i zobaczyc na zywo inne systemy tez odpada). nie przeciekaja jak tetra, wiadomo, ale jak dziecko siknie kilka razy (np podczas spaceru), to troche przeciekaja (ale bez przesady) i dlatego nakladam na dwor woolhose, czyli gacie z welny. one nie przepuszczaja tak siuskow. kupilismy tez popowrap, ale szczerze mowiac to ani razu jeszcze nie uzylam.

ale caly zestaw w sumie nakladam tylko na dzien (jesli juz), a w nocy to tylko wklad do body albo tetre, bo prawie wszystko wylapiemy noca, w dzien troche trudniej. wczoraj pielucha sucha, dzis w zasadzie tylko raz nam sie udalo, a reszta laduje w pielusze. zobaczymy jutro

mam nadzieje ze beda ci sie dobrze sprawdzaly.