powiedzcie cos
czy kupowac ta chuste?????????????
Za tą cenę możesz używaną natke trafić albo LL.
A te 90 cm szerokości może utrudnic wiązanie.
EDIT: chyba, że ciachniesz na szerokości i zrobisz sobie chustę dzieciową z pozostałej częsci![]()
Sorki - patrzyłam na cenę w pierwszym poście.
A skad wiesz ze to chusta do noszenia dzieci? Bo może to biezniczek jest na ławę![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Miałam dokładnie taką samą chustę i sprzedałam komuś na naszym bazarku (tylko nie pamiętam komu). Chusta nie była raczej skośnokrzyżowa, dość luźno tkana, ale cudnie mięciutka i nosiła moją malutką całkiem nieźle. Szerokość mi nie przeszkadzała raczej, a kolor miała śliczny.
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
to el comal jak napisane już bylo,gwatemalska,firma/produkt bliźniaczy do amazonasa,ponoć te same krosna. ręcznie tkane chusty często są szersze i mają właśnie taki splot,cena raczej adekwatna do produktu,przynajmniej tego typu chusty chodza właśnie po tyle w PLu.metka dodatkowo mówi,że chusta bezpieczna dla dzieci,no i chusta była robiona na rynek niemiecki oczywiście.
el comal z amazonasem mieli fuzję w 2003 roku.
Ostatnio edytowane przez Mag ; 26-07-2011 o 17:50
skośnokrzyżowa - sądząc po zdjęciach - nie jest, ale to nie musi dyskwalifikować chusty - mam nieskośnego aprosasa i nosi fajnie, co najwyżej krawędzie dociąga się nieco inaczej
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
i jak? kupujesz? udało Ci się jeszcze utargować?![]()
Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014