Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Do -ilu kg (jakiego wieku)? pouch?

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie Do -ilu kg (jakiego wieku)? pouch?

Do kiedy pouch daje radę?

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

To zależy jak długo chcesz nosić. Na chwilkę to i ciężkie dziecko się da. Ja ostatnio wybrałam się na zakupy do marketu i wzięłam tylko pouch. Dziecko szybko się znudziło w wózku i wylądowało w pouchu. Ponosiłam ponad godzinę 11 kg. Wydawało się ok. niestety już wieczorem odczułam boleśnie kręgosłup. Na drugi dzień rano ledwo wstałam z łóżka. Ból towarzyszył mi przez następne cztery dni z większym lub mniejszym natężeniem. Dodam, że nie mam problemów z kręgosłupem. Podczas noszenia też nie czułam, że coś może być nie tak. Na szczęście przeszło ale nigdy więcej

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

aha, mnie po noszeniu w kolkowej skosnokrzyzowej przez godzine 10 kg nic nie jest
    ale pouch to chyba co innego, slabiej nosi, tak?

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Może jak się nosi na co dzień na biodrze to jest ok? Nie wiem czy pouch nosi słabiej - na pewno brak regulacji, możliwości dociagnięcia może mieć wpływ. Tego dnia synek w ogóle nie chciał być noszony -odpychał się i wyrywał "na wolność" co w przypadku marketu nie wchodziło w grę. Może to też przyczyniło się do moich późniejszych dolegliwości.

Domyślnie

Ostatnio mialam nietypowe zamówienie! Zgłosiła się do mnie mama chuścicha o wadze 20kg , niemal 4 letniego i uszyłam dla niej na życzenie własnie pouch'a. Wzmocniłam go dodatkową wewnętrzną warstwą.
    No i sobie pomyślałam, że why not, tak więc szyję teraz dla mojej 14kg córki i męża Zobaczymy
    MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

do oporu. prawie 2letnią Alę zdarzało mi się usypiać w pouchu w kołysce! Starszaka nosi się w pouchu całkiem wygodnie. W ogóle to na samym końcu chustowania Ali był ergonomik i pouch właśnie. Łatwiej mi było używać poucha niż kółkowej no i pouch jest bardziej torebkowy, mniejszy, zgrabniejszy itp.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

kocia a uszyjesz mi pouch w czachy ?

Domyślnie

Z wielką przyjemnością Właśnie dotarła dziś do mnie belka czachowa!!! Napisz proszę w takim razie jaki ma mieć rozmiar i dobieramy tkaninę wewnętrzną i ślemy.
    A tak wogóle to ja cały czas się głowię jak wyglądacie w czachowym mietku???
    MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH

Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie pouch

kociakocia-a czy byś dla mnie uszyła? jaki koszt i jakie materiały uzywasz?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

ja nosiłam do 13kg.
    przestałam, bo dzieć odmówił współpracy .

mi się lepiej i lżej nosiło w pouchu niż w kółkowej-ale to indywidualne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oleczka0585 Zobacz posta
    kociakocia-a czy byś dla mnie uszyła? jaki koszt i jakie materiały uzywasz?
    Z wielką przyjemnością Zapraszam do zerknięcia na moją stronę na facebooku, tam mam sporo nosidełek i pouch http://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099
    Ceny w zależności od użytych tkanin; 109zł, 119zł, 129zł

Doradca Noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów