Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 120 z 200

Wątek: załamałam się :(

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna
    adriana to jak ze standardu sie 5m zrobilo?
    ja tez tesknym okiem sledze zakatek, ale pocieszam sie, ze ciagle cos bedzie przybywalo. poza tym chyba 11ego spotkam sie z chustowymi mamami poznanskimi i pomacam wreszcie indio - wtedy okaze sie, czy moje marzenia sie zweryfikuja, czy tez jeszcze bardziej podkreca
    ano na ebayu ktos napisał standard, a tu kurka ponad 5 metrów i tak że Donkaczka zmierzyła, tak z ciekawości.
    jutro ide na warsztaty. ekomama ma zdaje sie leo rouge 5,1 metra. zamotam sie i zobacze ile mi materialu zostanie. może jednak nie bedzie tak źle? wtedy wezme od donkaczki bo tez taka ma. a ze czerwień marzy mi sie tak jak inka, to...
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

zabojcza ta czerwien
    obfoce jutro w dzien obie leo i rubinrota
    Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

no tak, ja jednego posta a Kasia w tym czasie 2
    kasiu tylko tego leo do jutra nie sprzedaj mi poczekaj na info
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    To, co nieuchronne

[Gerhard Zwerenz]

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

jezu kobity, ale szybkie jestescie dzieki za podwojna, wyczerpujaca odpowiedz. ty mi tu adriana tymi czerwieniami nie wachluj przed oczami, bo sie rozjuszam jak byk marze i o leo i o rubinrocie, ale w tej kwestii juz sie chyba zgadalysmy na razie w skrzyneczce mam tylko stowke odlozona, wiec sie jeszcze musze wstrzymac ludzie, zadnego ciucha se nie kupie, co to sie ze mna porobilo! moze tez przejde na to EC, to mi wydatek pampersow odejdzie

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonKaczka
    zabojcza ta czerwien
    obfoce jutro w dzien obie leo i rubinrota
    Kaczuszko, z tym rubinrotem to pamiętaj o mnie pomacać miałam jak przyjedziesz...

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna
    moze tez przejde na to EC, to mi wydatek pampersow odejdzie
    no, niech to mamaalexa przeczyta - padnie! splułam znowu ekran...

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

oki
    staram sie pilnowac porzadku, ale tu rezerwacje tu sprzedane niewyslane, tu sprzedane wyslane, cos kupie, cos odsylam i mimo excela czasem cos mi sie pokreci
    a bywa ze mi latop zaswiruje i strace to co poprawiam w excelu i potem odtwarzam mozolnie, co kto rezerwowal, pytal sie itp
    nie wspominajac ze czasem taki stos przyjdzie z ebaya, ze nie mam czasu obejrzec dokladnie nie mowiac o mierzeniu, ale to zaczelam robic od reki, bo na dwoch chustach sie nacielam okrutnie i prawei 100 euro w plecy

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Chustofanka
    Miejscowość
    Siemonia (G. ÂŚlÂąsk)

Domyślnie

A czy ja moge miec wniosek racjonalizatorski odnośnie Chuścianego Zakątka?
    Mianowicie, ponieważ ostatnie wpisy z chustami sa edytowane, a nie dodawane nowe, nigdy nie wiem wchodząc, czy jest cos nowego, czy nie - więc przeglądam wszystko i staram się zapamiętać. Data ostatniej aktualizacji na początku wpisu bardzo by mi sie podobała

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

oki
    nowe chusty wklejam na poczatku, wtedy widac czy cos nowego jest, dopisywanie kolejnych postow zrobiloby balagan straszny

Domyślnie

Kochane kobiety!
    Przeczytałam sobie cały ten wątek i zrobiło mi się trochę przykro. Nie uważacie, że przyszalałyście z z obgadywaniem tej dziewczyny? Nie ważne, czy macie rację, czy nie.
    Mnie kiedyś ktoś tak obgadał na jednym forum i miałam tego pecha, że to przeczytałam. To bardzo nieprzyjemne uczucie, zapewniam.
    Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
    Biżuteria ręcznie robiona

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

nie uwazam

wybacz mi, ale pozwalam sobie na tyle w stosunku do kogos ile sama jestem w stanie zniesc od ludzi, wiec komentujac czyjes wypowiedzi i oceniajac go zgadzam sie, by w stosunku do mnie robic to samo
    a w necie pisze tyle i w taki sposob, w jaki robie to w realnej rozmowei
    nie przekraczam granic schowana za klawiatura, pozwalajac sobie na wiecej niz mialabym odwage powiedziec glosno

jak widac bywam pyskata

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

ja tez nie poczuwam sie do winy. własciwie wszystko co tutaj napisałysmy jej tez tam. i nie dośc że nie docieraja racjonalne argumenty to ona nas traktuje z politowaniem i wyśmiewa. panna jest calkowice bezkrytyczna wobec siebie. zapewniam Cie że jakby to przeczytała wcale by jej to nie zraniło. "ot, głupie baby siech sobie gadaja, a swoje wiem i lepsza jestem "
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    To, co nieuchronne

[Gerhard Zwerenz]

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jest co poczytać to prawie jak komiks w odcinkach!!!

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

znowu trafna opinia

tez nie sadze, by lalunia byla z tych przejmujacych sie, prychnelaby pogardliwie najwyzej

poczytaj watek na gazecie, moze zmienisz zdanie

Domyślnie

Donkaczko, czytałam. Nie mam nic do tego, co tam zostało napisane - to widziała, czytała, mogła się do tego odnieść.
    Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
    Biżuteria ręcznie robiona

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

ten watek ma 8 stron - polowe poswiecilysmy dyskusji, jaka odbyla sie na forum gazetowym. druga czesc to juz zupelnie inna bajka. smiem twierdzic, ze na forum gazetowym padlo o wiele wiecej cietych uwag pod adresem tej kobity, niz tutaj. zreszta jak juz adriana trafnie zauwazyla - nie powiedzialysmy nic ponadto, co bylo napisane w tamtej dyskusji.

poza tym - tutaj poszlysmy raczej w obsmianie, a nie w agresje. a stosowanie poczucia humoru jest jednym z najzdrowszych mechanizmow naszej psychiki

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

hej DonKaczko czy to chodzi o mnie ??? czy ja mam zmieniać zdanie???? (pytam bo ja trochę zakręcona jestem i nie zawsze dokładnie wczytam sie w tekst a juz odpowiadam)

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

jesli moderatorki uznaja, ze naruszylysmy tutaj zasady netykiety, to na pewno zastosuja odpowiednie srodki.

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

serafinka znajac stopien Twojego zakrecenia pisze raczej wprost do Ciebie
    nie, to do Mary bylo

posmialysmy sie, ale zasluzyla sobie, pisanie do kogos kochaniutka jest obrzydliwie protekcjonalne

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

a poza tym, jak na porzadna sekte przystalo, musimy pojezdzic po tych, co sie z nami nie zgadzaja

Uprawnienia umieszczania postów