Znacie tą chustę? Trochę dziwne kółka ma i te wąskie paski przy nich.
http://www.allegro.pl/item465945678_chu ... sling.html
Znacie tą chustę? Trochę dziwne kółka ma i te wąskie paski przy nich.
http://www.allegro.pl/item465945678_chu ... sling.html
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
bym nie chciała bliżej zapoznawać się z tą chustą.Zamieszczone przez rebelka
alez to jeden z protoplastów dzisiejszej kółkowej czyli "SLING"![]()
na babyboom kiedyś była instrukcja zakładania slingu( tak to brzmiało w tekście
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
oooo Pasjo - z ust mi to wyjęłaśZamieszczone przez pasja
![]()
ja mialam takie cos 5 lat temu, gdy probowalam chustowac maje
i bylo mi fatalnie, okropnie, bleee.
i po tym dosiawdczeniu sie przestalam interesowac chustami w ogole![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
co widaćZamieszczone przez wegielek
![]()
He, ja dzis wchodze do zaprzyjaźnionego sklepu dzieciecego z zabawkami (jak zwykle hot wheels na miejscuczyli kupuję resoraka, pani odpakowuje i trafia w rączki Barcia). Mania w nino, Bart wózkiem. Włascicielka niby przypadkiem do pracownicy: a wiesz K. ze dzisiaj sprzedałam chustę? na co ja żywo
, macie chusty? na co K.: al nie takie jak ty nosisz, takie wiesz, z kółkami! i włascicielka dodała: takie po 200 zł
zrobiłam oczy wielkie i pytam niewinnie: czyli jakie? no nie wiesz? P*****xy![]()
moja kolezanka ma cos takiego. egzemplarz ponad 4letni. Drugie dziecko z powodzeniem w tym nosi. Oczywiscie nie na dlugie dystanse ale jako usypiacz lub dodatek do wozka na male wozkobunty (poza tym niechustowa jest). Nie jest takie zle. ma fajne wypelnienie brzegów - nie uwiera nozek. W pozycji zabki da sie ulozyc, regulacja ramienia znosna, bo w to kolka, a nie sprzaczka. mysle ze te 5 lat temu, to byl jeden z lepszych modeli dostepnych na naszym rynku.
R. 2007; J. 2009
No własnie, widać, że dziecko jest tam w pozycji i żabki i to mnie tak zaciekawiło. Ale znając dzisiejsze kółkowe raczej bym w to dziecka nie włożyła![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008