Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Powstrzymałam komentarz, ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Nie będę się upierać oczywiście, zdaje sobie sprawę, że zdarza się, że producenci wciskają różne kity, nie przeglądałam uważnie tych wiązań, wydawało mi się, że istotne są 3 warstwy i że można z tymi 3 wykombinować więcej niż jedno wiązanie, zwłaszcza, że na obrazkach widać tych warstw sporo. No dobra, specjalnie jeszcze przejrzałam na chybcika - te z przodu, które widziałam, mają 3 warstwy, wiązania na plecach rzeczywiście mają dwie warstwy, za to są mocno namotane.

Wiązania twarzą do świata to jednak tam nie widziałam - za to najlepsze, najszczegółowsze instrukcje wiązań jakie mi się zdarzyło oglądać, z dodatkowymi trickami, różnymi sposobami na dojście do tego samego efektu, z zaznaczonym na co należy zwrócić szczególną uwagę (np. na dobrze naciągnięte trzy warstwy, a jeśli ich nie ma, to jest informacja, że to konkretne wiązanie umożliwia rezygnację z trzeciej warstwy), na jakim etapie musi być dziecko, żeby dane wiązanie było wskazane...
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja też nie miałabym nic przeciwko temu gdyby ktoś poprawił mi wiązanie...byłabym wdzięczna . w końcu tu o dzieciątko chodzi i jego dobro.

Chusteryczka

Domyślnie

Gdybym to była ja, chętnie bym wysłuchała co masz do powiedzenia. Czesto ludzie kupują chustę, nie rozróżniają tkanych od elastycznych ( swoja drogą można sie w tym wszystkim pogubić) i szukają instrukcji w necie i próbują, z lepszym lub gorszym skutkiem.

Chustonoszka Awatar traschka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

och, jak ja bym chciała spotkać kogoś na ulicy kto pomógłby mi porządnie się zachustować! Nie znam nikogo kto nosi i kto mógłby pomóc, pierwsza chusta pewnie dojdzie niebawem i muszę polegać jedynie na instrukcjach zamieszczonych w internecie. Najbliższe spotkanie Klubu Kangura w moim mieście wypada w terminie w którym mnie nie będzie więc z ich pomocy przed wyjazdem na wakacje też nici. Taka pomocna osoba na ulicy byłaby jak gwiazdka z nieba

Uprawnienia umieszczania postów