Przede wszystkim dziękuję za możliwość testowania

Moje noszone dziecko w górnej granicy nosidła tzn 11 kg dość sporego chłopaczka.

a) sposobu uszycia
Mt uszyte starannie, prawidłowo, ale bez fantazji. Zachwytów nie było

b) wygody noszenia
Panel dla nas zdecydowanie za mały - za wąski, za niski. Brak wypełnienia pasów bardzo mi przeszkadzał. Ogólnie niewypełnione pasy naramienne potrafią być bardzo wygodne (bawełniane) - te kompletnie nie były, zakładka zrobiona na styku pasa i panela powodowała trudności w rozłożeniu pasa na ramieniu, śliski materiał lekko zsuwał się z ramienia. Dodatkowo brak wypełnienia pasa biodrowego spowodował u mnie wrażenie ściśnięcia pasa i spotęgował ciężar dziecka. Generalnie noszę jeszcze dość sporo i długo (jednorazowo nawet 2-3h) - w tym Mt po 1/2h miałam dość! Nosiłam w domu i nie odważyłabym się wyjść na dwór - kurtki mogłyby być dodatkowym problemem.
Długość pasów dobra.

c) kroju
Krój prosty, bez wcięć. Moim zdaniem źle wszyte pasy naramienne w panel - zbyt duża zakładka. Brak wypełnień to spory minus.

d) zastosowanego materiału (100% poliester o przekroju włókna w opcji odprowadzania wilgoci na zewnątrz, antyalergiczny)
Trudno mi się odnieść, bo nosiłam stosunkowo krótko i po domu. Odnoszę wrażenie, że latem mogłoby być gorąco.

e) co i jak należałoby w nim poprawić.
Przede wszystkim dobrze wypełnić choćby pas biodrowy. Panel powinien być dłuższy, nawet przy tej szerokości. Pozwoliłoby to na wybór opcji - z rękoma na wierzchu czy nie (my nie mieliśmy wyboru). Fajny byłby też dodatkowy zagłówek albo kapturek.

Generalnie rozstaję się z nim bez żalu. Ale jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania