Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: MT od Mtoto

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie MT od Mtoto

Pradawnym zwyczajem tutaj piszemy własne przemyślenia na temat chMT (aktualnie w testach) a w przyszłości na temat MT i innych , które są na etapie projektu a też pojawią się na testach i w regularnej sprzedaży (ale to jeszcze potrwa, na razie dopracowuję szczegóły)
    Ostatnio edytowane przez Cobra ; 24-07-2011 o 20:54

Chusteryczka

Domyślnie

https://picasaweb.google.com/1034230...eat=directlink

zdjęcia są pod linkiem, przepraszam za mój wygląd co do mietka mnie nie zachwycił, nie wiem może coś robiłam nie tak ale pasy wrzynały mi się w ramiona, nie potrafiłam ich rozłożyć i mi się ześlizgiwały, ponadto ześlizgiwały sie też pasy Adasiowi z dupki i musiałam ciągle poprawiać, materiał niby sztuczny, ale nie grzał zbyt mocno więc może zapewnienia producenta sie sprawdzą, powiedzcie mi jeszcze bo dużego doświadczenia z ChMT nie mam czy zawsze pasy są wszywane/składane nie w tą samą stronę?? - na 3 zdjeciu to widać, że rozkładają sie w różne strony
    Ogólnie miętek "na wielkie wyjścia" bo faktycznie materiał piękny, codzienne noszenie ... hmmm myślę że byłoby ciężko (ale może należy poprawkę wziąć na mój brak doświadczenia z ChMT)
    edit, lecę opis poprawić
    a) sposób uszycia - jeśli chodzi o panel to ok, fajnie otula, ja bym zrobiła szersze pasy biodrowe i zastanawia mnie to wszycie pasów ramiennych, wydaje mi sie ze gdyby były wszyte tak samo to może dałoby sie je rozłożyć jakoś na ramionach i by sie nie ześlizgiwały (??)
    b) wygoda noszenia - jak dla mnie niezbyt wygodnie - te ześlizgujace sie pasy które jak już sie ześlizgnęły to się wrzynały w ramiona
    c) krój - jak wyżej
    d) materiał - jak pisałam wydaje mi sie że mocno nie grzeje, IMO trochę za śliski i przez to "trudny" do okiełznania
    e) co poprawić - wszycie pasów ramiennych (chyba ze tak musi być??)
    Ostatnio edytowane przez joleczka ; 25-07-2011 o 22:45

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    Pradawnym zwyczajem tutaj piszemy własne przemyślenia na temat chMT (aktualnie w testach) a w przyszłości na temat MT i innych , które są na etapie projektu a też pojawią się na testach i w regularnej sprzedaży (ale to jeszcze potrwa, na razie dopracowuję szczegóły)
    Juz sie pogubilam - to co wkoncu testujecie MT czy CHMT ?
    na zdjeciach faktycznie ladnie sie prezentuje

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janis Joplin Zobacz posta
    Juz sie pogubilam - to co wkoncu testujecie MT czy CHMT ?
    na zdjeciach faktycznie ladnie sie prezentuje
    no ja też nie wiem podobno chustoMT może być wyłącznie ze skośnokrzyżowej szmaty firmowej, chociaż nigdzie nie znalazłam na to wiążącej definicji. Ale dla świętego spokoju zmieniłam nazwę.

EDIT:

Materiał sie ślizga bo jest w ogóle ze swojej natury bardzo śliski. Stąd prośba o ocenę nie tylko "wrażenia ogólnego" ale tak jak napisałam w wątku testowym:

a) sposobu uszycia
    b) wygody noszenia
    c) kroju
    d) zastosowanego materiału (100% poliester o przekroju włókna w opcji odprowadzania wilgoci na zewnątrz, antyalergiczny)
    e) co i jak należałoby w nim poprawić

Ostatnio edytowane przez Cobra ; 25-07-2011 o 19:19 Powód: bo edit

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

no wyglada slicznie az niemoge sie doczekac az wpadniew moje lapki i zawiaze tosiulca

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

no wiec tak nie wiele powiem bo nie nosilam toski bo za ciezka byla i jak ja wiazalam to balam sie, ze mi wypadnie a poza tym pasy na koncowkach wiazalam. toska wazy 10,5 kg wiec kawal babinki z niej jest. materaila sliski, kolor mi sie podobal no ale niestety nic wiecej nie moge powiedziec

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

pierwsze wrazenie- przepiekny materiał i malutki panel.
    Wpakowałam młodą i:
    - bardzo sie slizga... ja jestem mietkowo bardzo doświadczona, ale miałam problem zawiązać tak, żeby mi nie uciekało
    -przy noszeniu z przodu(bo małej na plecy póki co nie wrzucam ) nie udało mi sie rozłożyć pasów- za bardzo jeździły
    - pasy naramienne sa wszyte pod złym katem(moim zdaniem). Nie ma opcji zawiązac tak, żeby górna częśc panela opatulała barki i podpierała główke- musiałyby byc wszyte bardziej pionowo...
    edit: nie grzał i mimo że sztuczny, to jednak dośc przyjazny w dotyku
    -dolna część panela ładnie otuliła młoda, tylko ta góra...
    fotki zaraz, jak mi sie uda...

widzicie, jak sie marszczy góra panelu? Mimo prób- nic sie nie udało z tym zrobic...

A- za jakośc fotek przepraszam- dziecko mi robiło za bałagan tez
    Ostatnio edytowane przez ktosikowa ; 29-08-2011 o 16:03
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Uprawnienia umieszczania postów