-
Chustofanka
wypożyczenie chusty lub nosidła - Warszawa(Stare Włochy)
nie wiem czy to dobry pomysł, wpadłam na niego przed chwilą, a mianowicie, nie posiadam żadnej chusty ani nosidła dopiero się przymierzam aby coś sobie sprawić ale nie mam czasu na konkretne przejrzenie recenzji itp, ale w środę rano wyjeżdżamy na kilka dni nad morze i tak sobie pomyślałam że przydałoby nam się nosidło jak mały (10 m-cy) zacznie marudzić podczas wędrówek i teraz pytanie czy jest możliwość wypożyczenia nosidła od którejś z Was??? z chustą nie wiem czy bym sobie poradziła, no i pozostaje jeszcze kwestia tego że akcja jest na ostatnią chwilę, jestem z Warszawy - Stare Włochy, może któraś z Was byłaby chętna na wypożyczenie, jakie byłby to koszty???, może to jednak zły pomysł, może jednak takich rzeczy się nie pożycza - obcej
jakby co wyprowadźcie mnie z błędnego myślenia, czekam
-
Chustoguru
Jeśliby się żadna nie zgłosiła, to zawsze możesz spróbować w Maminku: http://www.maminek.pl/wypozyczalnia-...idel-c-38.html
-
Chustofanka
dziękuję Annia, fajna stronka - nawet nie wiedziałam że istnieje, ale akurat od 16.-26.07 mają wakacje i jest przerwa w wypożyczaniu
-
Chusteryczka
-
Uprawnienia umieszczania postów