no to konkurs pozamiatany))
ładne fotki, śliczny duduś![]()
no to konkurs pozamiatany))
ładne fotki, śliczny duduś![]()
Kamilo, śliczne zdjęcia!!![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
No dobra...Pierwszy raz w zyciu udało sie musze zagrac mi na guluA próbował wielokrotnie
Piękne jest to nosidło i chciałabym strasznie miec własne ale chyba nie mam szans...
Ale nie bede sie dołowac - przynajmniej moge sobie popatrzec na wasze foty
A kamuszyca - ajk sie kiedys spotkamy to cykniesz takie foto Blance?![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Duduś jak Duduś. Ale foty prima sort![]()
w domu, jam samouk. uczę się z książek i z internetu. jak jest pasja i zapał, to wiedza jakby sama się wchłaniai nadal się uczę, bo to raczej taka dziedzina, że jak raz się zanurzysz, to chcesz coraz głębiej i głębiej
dziękuję za słowa uznania, to bardzo motywuje
no właśnie mucha jakoś tak nisko lubi i jeszcze marudzi, że ma pasy naramienne za krótkie - muszę to jeszcze raz sprawdzić, jak to jest naprawdę![]()
Ostatnio edytowane przez kamuszyca ; 19-07-2011 o 20:55
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
no pasy sa krótkie, bo przecie pisałaś, ze mają się ściągać max pod Twój niewielki rozmiarmój mąż nie narzeka choć dzieli nas 30 cm wzrostu. po prostu wyżej nosi
![]()
oglądałam na blogu wszystkie foty - fajnepowodzenia i wytrwałości w staraniach
![]()
pasy są ok, ja nie narzekama mucha następnym razem zapnie się wyżej, obiecuję
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Mój blog
Oj, piękne - i nosidło, i zdjęcia...!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl