Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: buuuu

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

I mnie smutek ogarnia... Coraz rzadziej, coraz krócej... a w zasadzie niemal wcale.
    Lemniscus, a może sierpniątka 2009 tak mają?

Chustonoszka Awatar mgo
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja mojego 2-latka indoktrynuje filmami instruktażowymi z Youtube. Mam nadzieję, że pomoże, bo właśnie dotarły do mnie pawie bordowe, a Noe tylko powtarza hopa-hopa nie, nie, NIE
    Złości mnie to strasznie... bo jak jest na spacerze na nóżkach to mi nawiewa...
    Noe (2.5.9)

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Ja już sobie dałam spokój Jakby się Lena dała w króciźnie nosić jakiejś na biodrze,to by nam łatwiej było,bo mogłaby troszkę spacerować troszkę być noszona,ale ona jak tylko nie jest w wózku to rwie się na grunt
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tsumiko Zobacz posta
    Ja już sobie dałam spokój Jakby się Lena dała w króciźnie nosić jakiejś na biodrze,to by nam łatwiej było,bo mogłaby troszkę spacerować troszkę być noszona,ale ona jak tylko nie jest w wózku to rwie się na grunt
    Moje 4-5 miesięcy starsze i po okresie cielęcego zachwytu własnymi nogami i wierzgania na plecach ostatnio zezwala na noszenie całkiem chętnie-zwłaszcza jak się zmęczy dreptaniem.

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annya Zobacz posta
    I mnie smutek ogarnia... Coraz rzadziej, coraz krócej... a w zasadzie niemal wcale.
    Lemniscus, a może sierpniątka 2009 tak mają?
    Nie mają. Wicia nosi sie pasjami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Nie mają. Wicia nosi sie pasjami
    Urodziłaś w 08.09 tak jak moja koleżanka, z którą się umówiłam,że jak ona czwarte (taaa) to ja drugie sobie zrobię.Ona wpadła,a ja-cóż... słowo się rzekło

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    Urodziłaś w 08.09 tak jak moja koleżanka, z którą się umówiłam,że jak ona czwarte (taaa) to ja drugie sobie zrobię.Ona wpadła,a ja-cóż... słowo się rzekło
    No to powodzenia Moja też coraz mniej noszona, ale i tak narzekać nie mogę, bo buntu nie było, dopiero teraz 2lata i 8 miesięcy chce sama, a nosimy się od pierwszych dni. Na razie jeszcze szyje jej nosidło, daleko łazimy, więc w końcu musi wymięknąć, nie? A jak już powie definitywne nie to ja narazie więcej dzieci nie chce! Trzeba mi odpocząć. Najwyzej sobie lalkę treningową ponoszę w drodze na konsultacje
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mimezis Zobacz posta
    No to powodzenia Moja też coraz mniej noszona, ale i tak narzekać nie mogę, bo buntu nie było, dopiero teraz 2lata i 8 miesięcy chce sama, a nosimy się od pierwszych dni. Na razie jeszcze szyje jej nosidło, daleko łazimy, więc w końcu musi wymięknąć, nie? A jak już powie definitywne nie to ja narazie więcej dzieci nie chce! Trzeba mi odpocząć. Najwyzej sobie lalkę treningową ponoszę w drodze na konsultacje
    A nie nie! Już się wywiązałam-ja urodziłam drugie na początku 2010. Ale myślę o trzecim niekiedy

Chustomanka

Domyślnie

trzewcie to bardzo dobry pomysl jest Aksamitko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venus Zobacz posta
    trzewcie to bardzo dobry pomysl jest Aksamitko.
    Zauważyłam

Uprawnienia umieszczania postów