nie miałam eMki, ale mam eLkę BBH, używam na formowanki nocne, więc z tych większych, dzidzik ma grubaśne udka i dobija do 11, i jest ok, ale żeby na wyrost to bym nie powiedziała, więc na Twoim miejscu eMki bym raczej nie brała.

Dziś oglądałam różne sklepy zagramaniczne, w jednym widziałam kolorowe BBH. No i tak w ogóle, to czemu w tej Ameryce wszystko mają, a u nas taka bida? Jak popatrzyłam na dawny wątek o otulaczach wełnianych to wybierać a przebierać - lovey gatki czy otulacz, muskut, swa..., a teraz chyba już tylko resztówki w dziwnych rozmiarach, tetro, amsterdam i gaciochy (inna sprawa, że jak wtedy oglądałam te wełniaki, to w głowę się pukałam, że można tyle za pieluchę dać - ot, jak kobieta zmienną jest, zwłaszcza jak się wciągnie nieco). A tak w ogóle, to chyba w końcu popełnię wątek pytając o zagramaniczne sklepy, co do nas przysyłają, jak u nas kupić nie idzie, to chyba przyjdzie człowiekowi na ściąganie ze świata pieluch - bida teraz nie tylko z wełniakami, ale praktycznie ze wszystkim, co sobie wymyślę.

ps. czy loveybums można kupić tylko u nich na stronie, do innych sklepów netowych nie dają?