nosidło śliczne, wygodne - nosiłam młodszego (ubranka na circa 86), na którego było trochę za duże, i starszą (jakieś 98) - dobre. W obu przypadkach było mi b. wygodnie.
- wygodne pasy - i naramienne, i biodrowy (w testowym standardzie był dla mnie za słaby, ten doskonały)
- kompaktowa wielkość nosidła - zważywszy na jego rozmiar
- zastanawiam się, czy materiał i pasy są solidniejsze niż w testowym standardzie, czy mi się nastawienie zmieniło, bo pamiętam że tam wydały mi się za delikatne, a tym razem nie mam żadnych zastrzeżeń.
- materiały fajne - co dla mnie ważne (2 koty) niespecjalnie obłażące
- tam był inny kapturek, ten wydaje mi się wygodny i ma długie sznurki, wygodne do samodzielnego łapania - tzn dostałam z pospinanymi i musiałam poprosić córkę, żeby mi je podała jak młody zasnął na plecach, dopiero w domu zdałam sobie sprawę, że trza je rozpiąć i jest git.
- mi akurat obustronnie regulowane pasy bardzo pasują, wtedy ustawiam luz na tej stronie pasa, żeby było mi wygodniej dociągnąć w zależności od tego, czy mam dziecko na brzuchu, czy na plecach, choć rzeczywiście przy tym rozmiarze to jednak głównie plecy wchodzą w grę
Reasumując - baaardzo wygodne, starannie zrobione i śliczne nosidło, jedno z najlepszych, w jakich nosiłam, nie mam pomysłu, do czego mogłabym się przyczepić![]()