Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: ♥ Recenzja nosidełka TODDLER ::: MADAME GOOGOO ®

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

nosidło śliczne, wygodne - nosiłam młodszego (ubranka na circa 86), na którego było trochę za duże, i starszą (jakieś 98) - dobre. W obu przypadkach było mi b. wygodnie.

- wygodne pasy - i naramienne, i biodrowy (w testowym standardzie był dla mnie za słaby, ten doskonały)
    - kompaktowa wielkość nosidła - zważywszy na jego rozmiar
    - zastanawiam się, czy materiał i pasy są solidniejsze niż w testowym standardzie, czy mi się nastawienie zmieniło, bo pamiętam że tam wydały mi się za delikatne, a tym razem nie mam żadnych zastrzeżeń.
    - materiały fajne - co dla mnie ważne (2 koty) niespecjalnie obłażące
    - tam był inny kapturek, ten wydaje mi się wygodny i ma długie sznurki, wygodne do samodzielnego łapania - tzn dostałam z pospinanymi i musiałam poprosić córkę, żeby mi je podała jak młody zasnął na plecach, dopiero w domu zdałam sobie sprawę, że trza je rozpiąć i jest git.
    - mi akurat obustronnie regulowane pasy bardzo pasują, wtedy ustawiam luz na tej stronie pasa, żeby było mi wygodniej dociągnąć w zależności od tego, czy mam dziecko na brzuchu, czy na plecach, choć rzeczywiście przy tym rozmiarze to jednak głównie plecy wchodzą w grę

Reasumując - baaardzo wygodne, starannie zrobione i śliczne nosidło, jedno z najlepszych, w jakich nosiłam, nie mam pomysłu, do czego mogłabym się przyczepić
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Domyślnie

po recenzji jul już nie mogę się doczekać aż do nas dotrze
    Synek 28.05.2003
    Córunia 09.05.2010
    http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas

Domyślnie

hop hop czekamy na recenzje dziewczyny i chłopaki jeśli tacy sie znajdą
    Synek 28.05.2003
    Córunia 09.05.2010

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Jak nam nosidło przypasowało świadczy poślizg-Młody nie dał go wysłać-wyciągał z koperty itd.
    Nosidło perfekcyjnie wykonane, pas biodrowy wypełniony -jak dla mnie odpowiednio.
    Urzekły mnie napki-zawsze miałam problem, co zrobić ze sznureczkami a tu cyk i gotowe.
    Nosi świetnie-nie odczuwałam moich 17 kg jakoś specjalnie.
    Stosunkowo mały rozmiar.
    Pasy mocne, dobrze mi się dociągały-choć ustawiłam sobie na stałe-jak wyregulowałam pas biodrowy to komfort noszenia się znacznie poprawił (musiałam trafić, na położenie).

Naprawdę świetne i chętnie byśmy go nie słali dalej no ale...

jak mi się coś przypomni dopiszę
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Przepraszam za obsuwę w napisaniu recenzji
    Juz sie poprawiam. W nosidle tym razem nosiłam tylko ja bo akurat męża na stanie brak. Za wkład robiła Emilka i Matylda (tylko po domu). Emka podróżowała 2x po 2 km w drodze po siostrę do szkoły. Matysia wsadzona na kilkanascie minutek.

+ komfort noszenia - najlepiej wypełnione pasy z dotychczas testowanych nosideł APLX, manduca,Boba, ergo, R&R
    + estetyka - ale to wiedziałam zanim przyleciało - sówki sa cudne, starannie wykonane, nie wahałabym sie ich podarować jako prezent itp. Każde szycie, mocne, wielkorotne.
    +kapturek - duży i sprytnie mocowany

czytałam powyższe recenzje - mnie się nie marszczył panel ale jestem duża więc może to efekt noszenia przez drobną osobę.

Emilkę niosło sie bardzo wygodnie, Matysię (ale to juz 20kilka kg - mniej - bo długość ud obciążała mocno brzegi panela i ciągnęło mnie po ramionach...

- w zasadzie jedyny - czarna taśma regulacyjna przy wszystkich pasach jest według mnie za miękka. Osobiście wolę sztywniejszą - przy zaciąganiu nie ma wtedy tendencji do przekręcania się.

Dziękuję za mozliwość testowania

Domyślnie

Ja z lekkim poślizgiem ale zupełnie celowym, okazało się że w żaden sposób nie możemy rozstać się z tymi pięknymi sówkami mieszkają teraz u nas i kochamy je ogromnie.
    Zbierałam kaskę na nie, sprzedawałam wszystko co możliwe nawet nie powstrzymała mnie myśl że chwilę wcześniej kupiłam inne ergo równie wspaniale noszące i na które równie ciężko i mozolnie zbierałam pieniążki.
    Sówki podbiły moje serce.
    Noszą wspaniale wrzucam młodą na plecy 12.5 kg -dorodna 2 latka
    i nosimy się.
    nosidło bardzo kompaktowe po zwinięciu jakość wykonania świetna, bardzo dobrze wypełnione pod kolankami.pasy odpowiednie dla mnie noszę 42 i mam 166 cm.
    Fajny kapturek - mam tylko pytanie czy można by jakoś przymocować jakąś np. napkę na panelu by można było przypiąć tam kapturek jak go nie używamy?
    Chodzi mi o to żeby mi się nie plątał do środka jak wrzucam małą na plecy sama, musiałaby być na tyle delikatna by potem pociągnięciem ręki za czarny pasek się odpięła.
    Zdjęcia dodam jak będę miała jakieś fajne w plenerze.
    Dla mnie nosidło na 6
    acha kontakt z Agnieszką super
    Dziękuję za możliwość testowania i zakupu
    Synek 28.05.2003
    Córunia 09.05.2010

Uprawnienia umieszczania postów