ma któraś? podzieli się wrażeniami?
jak dla mnie idealna, rewelacyjny patent ramienia, ładne marszczenia, cudowny materiał, muszę taka mieć!
ma któraś? podzieli się wrażeniami?
jak dla mnie idealna, rewelacyjny patent ramienia, ładne marszczenia, cudowny materiał, muszę taka mieć!
Pasjo kochana, pokaż no swój stosik, bo same smaczki chyba w nim są![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
Potwierdzam, że wypełnione ramię jest świetne, materiał przewiewny ale dobrze trzymający, kolory przepiękne (mam akurat tą najbardziej kolorową ale widziałam też inne i wszystkie sa cudne). Kieszonka już nie raz przydała się na włożenie pieniędzy czy kluczy przy krótkim wypadzie do sklepu. Chusta która zachowam na pewno na pamiątkę, najwyżej zrobię z niej obrus
Jedyna wada to to że czerwona farba bardzo puszcza i śmierdzi przy praniu, ale to jest to o czym lola pisała, że naturalny czerwony barwnik tak ma.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
już niedługo.Zamieszczone przez polah
niech tylko reszta smaczków zawita pod moim dachem![]()
A tak z ciekawości, które sklepy w sieci sprzedają te chusty? Czy te chusty sa skośnokrzyzowe?
Nie są skośnokrzyżowe, ale moim zdaniem są rewelacyjne. Mam dwieKocham ten materiał, jest delikatny, miękki, łatwo się dociąga, jest przewiewny. Przy tym doskonale trzyma. I te kolory, ach
Świetny patent ramienia, łatwo wysoko ułożyć kółka i żaden szew sie nie wrzyna.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
o ile wiem, to chusty24 mają maya wrap kółkowe.
ja sama nosiłam w zielonej, oliwkowej i byłam zachwycona.
szczególnie kieszeń godna polecenia.
po MW nie mam ochoty probowac zadnych innych kolkowych
znam trzy maye, organiczna i zwykle grubsze bawelniane
wszystkie przekomfortowe
miekkie wypelnienie jest pomyslem tak prostym i tak swietnym, ze az niemozliwe, iz nie wszyscy stosuja ten patent
kolka idealne, uroda tez niczego sobie
dociaga sie w 7 sekund, niesie 7 godzin
jestem w fanklubie
proszę, niech użytkowniczki powiedzą czy ta chusta się nadaje dla większego (18m +) dziecka?
Koko - 23.10.2008, Igi 25.02.2012
A mnie się marzy MW Organic Charcoal Eclipse i nigdzie nie mogę jej kupić![]()
Dziewczyny,
gdzie kupię maya wrap?
chusty24.pl nie istnieje, a na stronie producenta mail do dystrybutora w Polsce to info@chusty24.pl, więc mail mi wraca.