Dzięki za recenzje
madagaskar Odpowiadając na Twoje pytanie. Ta górna krawędź mocniej napina się, jak pupa dziecka wpadnie głębiej w siatkę.
Dzięki za recenzje
madagaskar Odpowiadając na Twoje pytanie. Ta górna krawędź mocniej napina się, jak pupa dziecka wpadnie głębiej w siatkę.
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
no własnie jakoś nie mogliśmy wpaść, a jak już wpadaliśmy to wydawało mi się, że ta krawędź za nisko wędruje
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Ja zrezygnuję z testów, ale recenzję napiszę
Bo niedawno zakupiłam własną tongę.
Miłosz ma około 90 cm, wazy 13,5 kg. Pilnie potrzebowałąm czegoś, w co zapakuję go by spokojnie zrobić zakupy w sklepiku czy przenieść kawałek na spacerze, bo choć ogólnie chodzi (częściej biega) już na niezłe dystanse, to czasem wymaga wzięcia na ręce, zwłaszcza przy zakupach bo ucieka w alejki i bierze towary z półek. Chusta kółkowa dawałą radę, ale jednak zajmuje sporo miejsca w torebce, więc postanowiłam spróbować z tongą. I dla mnie bomba! Co prawda górna krawędź jest zaraz nad pupą i to nie napięta - niezbyt podtrzymuje plecy, ale łatwo mi tak włozyć małego by pupa dobrze wpadła. A On z kolei potrafi sam w miarę utrzymywać równowagę, tylko lekko asekuruję ręką jego plecy. No i tonga zajmuje tak mało miejsca w torebceTeraz jesteśmy na wsi, and jeziorko idzie się wydeptaną w zbożu ścieżką, przez pagórki i bez tongi byłoby ciężko! Na te 10 czy nawet 15 minut w sam raz, pas nie wpija mi się w ramię. Ocena bardzo dobra
![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
PatTak, taki nasz prywatny mały raj
![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
Mieliśmy okazję testować tongę. Bardzo się na to cieszyłam, bo uznałam, że to coś idealnie stworzonego dla nas.
Zajmuje naprawdę malutko miejsca, zmieści się nawet do najmniejszej torebeczki. Często pokonuję z Filipkiem na rękach małe odległości - na 4 piętro po schodach albo na drugą stronę ulicy, do babci małego. Wtedy zwykle wrzucam go do kółkowej, która nie jest może ogromna, ale jednak trochę miejsca w torbie zajmuje. Tonga a i owszem malusieńka, ale jeśli o mnie chodzi to chyba koniec jej zalet. Jakoś inaczej sobie ja wyobraziłam - chyba jako bardziej rozciągliwą.
Mój synek mierzy 90cm, waży jakieś 13 kg więc jest co nosić. Ciężko mi było wpakować go do tongi - materiał w kółkowej jednak lepiej pracuje. Poza tym diabelnie wbijała mi się w szyję i jak już byłam w połowie schodów nie chciało mi się stawać i poprawiać więc mknęłam na górę w tych boleściach. Być może coś robiłam nie tak. Regulacja tongi zupełnie mi nie odpowiada, a mały bez przerwy ją wyciągał,odwijał i musiałam na nowo regulować. No i to podtrzymywanie...jak się idzie z siatami i klamotami to jednak warto mieć drugą rękę do dyspozycji.
Pozostaję zatem wierna kółkowym, ale bardzo dziękuję za możliwość przetestowania tongi i jestem pewna, że znajdzie swoich zwolenników.