tylko czemu tak drogo? 79zł
czy one właśnie po tyle chodziły?
tylko czemu tak drogo? 79zł
czy one właśnie po tyle chodziły?
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Myślę, że ta osoba zbyt drogo ceni - musi się znaleźć na nie kolekcjoner.
(W poprzedniej aukcji te pieluchy były wystawione za 99 zł, nie było chętnych więc ponownie wystawiła za 79 zł.
Te kolorki to są chyba jakieś limity a przynajmniej nie były dostępne na rynku europejskim.
W Maminku BBH były jedynie białe w cenie ok. 57-59 zł.
one były (albo i są nadal, nie sprawdzałam) w normalnej sprzedaży np w uk, ja mam tę jasnozieloną (pierwsza z prawej)
na ebayu ale to jakiś sklep internetowy sprzedawał
a czy ta pielucha to rzeczywiscie takie cudo? na pewno jest bardzo fajna,ale na tyle zeby tak za nia szalec? co niektórzy praktykuja![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
ja mam 3 sztuki i nie szaleję, choć używam regularnie. wkurza mnie że jak nie ułożyć dopinanych wkładek to albo na brzuchu albo na plecach się odciskają. ale chłonność b.dobra.
miałam ale sprzedałam. Chłonność naprawdę mega. Ale ja nie lubię konopii za tę sztywność co się robi po siku.Co z tego, że ją wytrzącham po praniu i miękką zakładam jak młody siknie raz i drugi i pielucha się robi twarda. Myślę, że na noc jest bardzo dobra, bo jednak w nocy dzieć się tak nie rusza i ta sztywność mu nie przeszkadza. Ja na noc nie zakładam wielo. No i z tymi wkładkami to racja. Nie da się tak ułożyć aby było równiutko.
o to sorry za wprowadzenie w błąd
zasugerowałam sie Otulaczami wełnianymi BBH - kiedyś Nemhain miała sprowadzić i się okazało że na Europę dostępne były tylko białe
Moim skromnym zdaniem cudo (piszę to jako posiadaczka ok. 50 szt formowanek) - jedyne pieluchy obok welurowej Monkey Snuggles które dają sobie radę w nocy.
Tyle że MS kosztuje ok. 85 zł + przesył z UK a BBH 57 zł + przesył w PL