Nie chodzi o użytkowa wartość. To porzadne szmaty, nie tak jak nowe cienkie didki. Ale jak lubuię klasykę, stare Didki, klasyczne wzory. Natki są jakies takie... wsiowe dla mnie![]()
Nie chodzi o użytkowa wartość. To porzadne szmaty, nie tak jak nowe cienkie didki. Ale jak lubuię klasykę, stare Didki, klasyczne wzory. Natki są jakies takie... wsiowe dla mnie![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
No tak, kto miał klasyki to ma porównanie. Mi się nic z tych legendarnych Didków nie trafiło, a buble i owszem. Chciałabym, żeby metka była gwarancją jakości i można by było komuś bez zbędnych długaśnych tematów napisać np. bierz Didka, ale tak nie jest.
W sumie to tak do końca nic mnie jeszcze za serce nie chwyciło. A z niesprzedawalnych na dzisiaj siedzą sobie: 1Girasol, 1Storch, 1Didek, 2LL(choć to z sentymentu bardziej-realnie byłby 1) i 1Nati-szara rivea właśnie.
Z tymi no-cottonami tak mam, że niby brzydkie, niby sztuczne, niby blade(o! tego to najbardziej nie lubie-tej pastelowości), a jak zamotam to nie chcę ściągać.
Całą akcję no-cottonową nazywam polowaniem, więc jak człowiek zaczął to ciężko skończyć.
Ale to bardziej z checi pomacania i wybrania dla siebie tej najlepszej. Całe to moje chustokupowanie to zresztą szukanie tej jedynej![]()
flamingi są piękne w przeciwieństwie do smoków didka![]()
Miłosz-11.05.2010
nie widzałaś smoków na zywo umarłam dla nich
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
jako że znowu dostałam pytanie, co to za plecaczek:
to podaję linka do instrukcji:
http://www.jeportemonbebe.com/fr/vid...es-videos-dos/
double hamac dos
(podwójny hamak)
(tylko w linku babka cierpi chyba na nadmiar chusty)
a, i jak widać: biust lepiej mieć mniej plaskaty niż ja![]()
2 + 7 (2005-2018)
W końcu jakieś fotki w akcji
i łamanie Rivei
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog