No właśnie jednak szare a nie błękitne. Chusty z szarym są ładniejsze, dla mnie oczywiście
ja dostałam info na maila, że kurier dostał paczkę i dzisiaj powinien ją dostarczyć
2 + 7 (2005-2018)
ja dostalam inf ze paczka zostala wyslana i nr przesylki kurierskiej, wiec sledze ja
zadzwon do nati i zapytaj, przeciez nie bedziesz tak siedziec i czekac bo paczka mogla w ogóle nie wyjsc od nich
Ja też czekam na riveę...
I nie mogę się doczekać...
Ale powiadomienia żadnego nie dostałam - ani potwierdzenia złożenia zamówienia w Nati, ani info o kurierze.
Low są jeszcze o tyle fajne,że nie ma dużo materiału w ręku przy wiązaniu choć chusta sama w sobie nie jest cienizna. Lubię to. Węzełek sympatyczny
. I łatwo się wiąże.
A na plażę z nami raczej nie pójdzie dziś-lało i pewnie jeszcze będzie.Wrr.
O! To dobra nowina!![]()
Mam same najgorsze doświadczenia z tymi kurierami, pisałam zresztą o tym do Nati i do GLS też. Do mnie arogancki pan zadzwonił o 7 rano. Kiedy dowiedział się że mnie nie będzie przed 11 rzucił słuchawką. Naiwnie myślałam, że może coś się rozłaczyło, więc kiedy już wiedziałam o której dotrę do domu to do niego zadzwoniłam. Dowiedziałam się że "przyjedzie jak będzie mógł" i znów trzasnął - tym razem nie było9 wątpliwości że trzasnął. Przyszedł po 3 godzinach i rzucił paczke pod drzwi kiedy podpisywałam. Odwrócił się i wyszedł trzaskajac drzwiami. Czegos takiego to nawet w siódemce nie widziałam. W porządnych firmach standardem jest, że się dzwoni i umawia na godzine lub przedział czasowy.
to wszystko zalezy od kuriera, do mnie akurat przychodzi normalny, zaden nad wyraz mily czy nie mily, po prostu normalny za to z UPC przychodzi buc
zależy, zależyDo mnie przychodzi taki jeden, co opowiada mi o całym swoim życiu i strasznie miły jest
. W sumie to z wielu zakupów z wysyłką gls rezygnowałam, żeby nie przychodził. Dobrze, że już na ostatnią Natke czekam.
Choć paczki dla sąsiadów też lubi przynosić.
czuszko, a kiedy zamawiałaś? Bo ostatnio trochę im schodzi z wysyłką![]()
chusta własnie do mnie dotarła
jest po prostu BOSKA wzór jak i faktura są cudne, spodziewałam sie bardzo cieniusieńkiej chusty, ale bardzo miło zaskoczył mnie fakt że nie jest wcale cienka.
Flamingi są jedna z najpiekniejszych chust natibaby![]()
tez tak uważam,ale nie szarości,miałam pancy szarą i te teraz szare są dla mnie nijakie takie....ale ja wole kolorowe chusty
Nie lubie szarosci, ale szara Rivea jest sliczna!!
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Mnie Nati napisali ,ze mam poczekać kilka dni na 3,7 niebieską rivea...bo nie mają jeszcze tego rozmiaru przyszykowanego.
Ech.. piekna to chusta, ale..![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
nati szara i ładna! rivea chyba najładniejsza w szarościach
I jeszcze ona tak miło błyszczy. Chyba ma miejsce w szafie na najbliższy rok, czyli prawdopodobnie do końca przygody z chustami![]()