Strona 11 z 24 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181921 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 220 z 472

Wątek: No - i low - cottony - foty i porównanie

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

No właśnie jednak szare a nie błękitne. Chusty z szarym są ładniejsze, dla mnie oczywiście

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Wiskoza bambusowa to materiał sztuczny, gwarantuje, ze grzeje bardziej niz bawełna.
    Poza tym hasło, ze len odejmuje kg to moim zdaniem zbyt duże uogólnienie. Moje najnośniejsze chusty to bawelna i jewab.
    Oczywiście uogólniać nie należy , w takim razie Pancy z lnem jest bardzo nośna chustą, i doskonałą na upały. Porównując z bawełnianym Girasolem , Jade, Naturem z lnem, Diamentem z bambusem.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    a do mnie jutro przyjdą flamingi, a do mnie jutro przyjdą flamingi, a do mnie jutro przyjdą flamingi...
    (jestem kompletną chustoświrką: nie lubię bambusa, źle mi sie w nim nosi, a kupuję kolejną chustę z bambusem i w dodatku doczekać się jej nie mogę )
    pozwolisz że sie podłączę ?
    ja też dziś czekam na flamingi

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Mnie sie jednak wydaje ,że len jest lepszy na lato niż bawełna, bawełna potrafi grzać, a poza tym dodatek lnu do chusty odejmuje dziecku kilogramów. Ja mam porównanie z diamentem bambusowym, który zdecydowanie gorzej nosi.
    bo diament bambusowy generalnie ma opinię kiepsko noszącego. Ale już perła bawełna + bambus nosi świetnie! Mi nosiła lepiej niż białe dmuchawce len+bambus akurat
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

dziewczyny a miałyscie info o wysyłące czy kurier niespodziewanie przychodził? bo czekam na rivee i sie doczekać nie mogę. nawet napisałam wczoraj maila do nati ale bez odp. jak narazie.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

ja dostałam info na maila, że kurier dostał paczkę i dzisiaj powinien ją dostarczyć
    2 + 7 (2005-2018)

Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

ja dostalam inf ze paczka zostala wyslana i nr przesylki kurierskiej, wiec sledze ja
    zadzwon do nati i zapytaj, przeciez nie bedziesz tak siedziec i czekac bo paczka mogla w ogóle nie wyjsc od nich

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ja też czekam na riveę...

I nie mogę się doczekać...

Ale powiadomienia żadnego nie dostałam - ani potwierdzenia złożenia zamówienia w Nati, ani info o kurierze.
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Low są jeszcze o tyle fajne,że nie ma dużo materiału w ręku przy wiązaniu choć chusta sama w sobie nie jest cienizna. Lubię to . Węzełek sympatyczny . I łatwo się wiąże.
    A na plażę z nami raczej nie pójdzie dziś-lało i pewnie jeszcze będzie.Wrr .

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czuszka Zobacz posta
    dziewczyny a miałyscie info o wysyłące czy kurier niespodziewanie przychodził? bo czekam na rivee i sie doczekać nie mogę. nawet napisałam wczoraj maila do nati ale bez odp. jak narazie.
    do mnie przyszła nieoczekiwanie
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

O! To dobra nowina!
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mam same najgorsze doświadczenia z tymi kurierami, pisałam zresztą o tym do Nati i do GLS też. Do mnie arogancki pan zadzwonił o 7 rano. Kiedy dowiedział się że mnie nie będzie przed 11 rzucił słuchawką. Naiwnie myślałam, że może coś się rozłaczyło, więc kiedy już wiedziałam o której dotrę do domu to do niego zadzwoniłam. Dowiedziałam się że "przyjedzie jak będzie mógł" i znów trzasnął - tym razem nie było9 wątpliwości że trzasnął. Przyszedł po 3 godzinach i rzucił paczke pod drzwi kiedy podpisywałam. Odwrócił się i wyszedł trzaskajac drzwiami. Czegos takiego to nawet w siódemce nie widziałam. W porządnych firmach standardem jest, że się dzwoni i umawia na godzine lub przedział czasowy.

Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

to wszystko zalezy od kuriera, do mnie akurat przychodzi normalny, zaden nad wyraz mily czy nie mily, po prostu normalny za to z UPC przychodzi buc

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez belfe Zobacz posta
    to wszystko zalezy od kuriera, do mnie akurat przychodzi normalny, zaden nad wyraz mily czy nie mily, po prostu normalny za to z UPC przychodzi buc
    zależy, zależy Do mnie przychodzi taki jeden, co opowiada mi o całym swoim życiu i strasznie miły jest. W sumie to z wielu zakupów z wysyłką gls rezygnowałam, żeby nie przychodził. Dobrze, że już na ostatnią Natke czekam.
    Choć paczki dla sąsiadów też lubi przynosić.

czuszko, a kiedy zamawiałaś? Bo ostatnio trochę im schodzi z wysyłką

Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

chusta własnie do mnie dotarła
    jest po prostu BOSKA wzór jak i faktura są cudne, spodziewałam sie bardzo cieniusieńkiej chusty, ale bardzo miło zaskoczył mnie fakt że nie jest wcale cienka.
    Flamingi są jedna z najpiekniejszych chust natibaby

Chustofanka

Domyślnie

tez tak uważam,ale nie szarości,miałam pancy szarą i te teraz szare są dla mnie nijakie takie....ale ja wole kolorowe chusty

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Nie lubie szarosci, ale szara Rivea jest sliczna!!

Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mnie Nati napisali ,ze mam poczekać kilka dni na 3,7 niebieską rivea...bo nie mają jeszcze tego rozmiaru przyszykowanego.
    Ech.. piekna to chusta, ale..
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustofanka

Domyślnie

nati szara i ładna! rivea chyba najładniejsza w szarościach

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

I jeszcze ona tak miło błyszczy. Chyba ma miejsce w szafie na najbliższy rok, czyli prawdopodobnie do końca przygody z chustami

Uprawnienia umieszczania postów