Pokaż wyniki od 1 do 20 z 472

Wątek: No - i low - cottony - foty i porównanie

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Modrooczko, pięknie Wam w tej chuście Jak ładnie błyszczy
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Modrooczko, pięknie Wam w tej chuście Jak ładnie błyszczy
    Bardzo dziękuję Zła jestem, bo to maż ma nosić starszą, więc zażyczył sobie długą, bo on ma swoje patenty na te ogony. A ja się teraz sześć razy owijam

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

A która to jest strona lniana/bawełniana? Ta ciemniejsza, chyba tak bo faktycznie biała jak U Modrooczki pięknie sie błyszczy?

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez modrooczka Zobacz posta
    Bardzo dziękuję Zła jestem, bo to maż ma nosić starszą, więc zażyczył sobie długą, bo on ma swoje patenty na te ogony. A ja się teraz sześć razy owijam
    za to w chłodniejsze dni będziesz mogła ogonami nogi dziecka dodatkowo owinąć
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Moje zielone Flamingi przekonują mnie do siebie coraz bardziej. Low cottony bardziej mi leżą niż no cottony.Zwłaszcza na lato.Jedyną wadą w moich oczach jest szerokość 63-64 cm.Wolę więcej .Ale jest ok.To może być chusta na codzienną eksploatację . I Flamingi są widoczne po zamotaniu . Wzór jest piękny i kolor też mi się podoba.Jutro idzie z nami na plażę.

Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    Moje zielone Flamingi przekonują mnie do siebie coraz bardziej. Low cottony bardziej mi leżą niż no cottony.Zwłaszcza na lato.Jedyną wadą w moich oczach jest szerokość 63-64 cm.Wolę więcej .Ale jest ok.To może być chusta na codzienną eksploatację . I Flamingi są widoczne po zamotaniu . Wzór jest piękny i kolor też mi się podoba.Jutro idzie z nami na plażę.
    Mnie sie jednak wydaje ,że len jest lepszy na lato niż bawełna, bawełna potrafi grzać, a poza tym dodatek lnu do chusty odejmuje dziecku kilogramów. Ja mam porównanie z diamentem bambusowym, który zdecydowanie gorzej nosi.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Mnie sie jednak wydaje ,że len jest lepszy na lato niż bawełna, bawełna potrafi grzać, a poza tym dodatek lnu do chusty odejmuje dziecku kilogramów. Ja mam porównanie z diamentem bambusowym, który zdecydowanie gorzej nosi.
    Wiskoza bambusowa to materiał sztuczny, gwarantuje, ze grzeje bardziej niz bawełna.
    Poza tym hasło, ze len odejmuje kg to moim zdaniem zbyt duże uogólnienie. Moje najnośniejsze chusty to bawelna i jewab.

Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Wiskoza bambusowa to materiał sztuczny, gwarantuje, ze grzeje bardziej niz bawełna.
    Poza tym hasło, ze len odejmuje kg to moim zdaniem zbyt duże uogólnienie. Moje najnośniejsze chusty to bawelna i jewab.
    Oczywiście uogólniać nie należy , w takim razie Pancy z lnem jest bardzo nośna chustą, i doskonałą na upały. Porównując z bawełnianym Girasolem , Jade, Naturem z lnem, Diamentem z bambusem.

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chusta straciła w praniu z pół metra! Nie mierzyłam dokładnie, ale jestem bardzo z tego faktu zadowolona

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Do mnie niedługo powinny dotrzeć flamingosy. Rivea jeszcze w pudle, ale mam wrażenie, że jest mniej masywna od czerwonej lutei i wygląda obiecująco
    Zobaczymy, jak bedę miała szansę porównać. Mi się wydaje, że po kilku praniach Rivea powinna być bardzo dmuchawcowa. Szara nitka jest imo czarna, więc wzór jest wyraźny.
    Taka delikatna, neutralna szmatka na wszystkie okazje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    bo diament bambusowy generalnie ma opinię kiepsko noszącego. Ale już perła bawełna + bambus nosi świetnie! Mi nosiła lepiej niż białe dmuchawce len+bambus akurat
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

dziewczyny a miałyscie info o wysyłące czy kurier niespodziewanie przychodził? bo czekam na rivee i sie doczekać nie mogę. nawet napisałam wczoraj maila do nati ale bez odp. jak narazie.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Do mnie przed chwilą dotarła szara Rivea 3,7
    Jestem zachwycona!! nie lubie szarości, ale w tym wydaniu jest śliczna!!
    do tego ten wzór
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Uprawnienia umieszczania postów