Flamingi lepsze niż na fotkach nati, ale i tak te zwierzęta różne do mnie nie przemawiają. Rivea bardzo mi się podoba, nie moge się doczekać na swoją.
Flamingi lepsze niż na fotkach nati, ale i tak te zwierzęta różne do mnie nie przemawiają. Rivea bardzo mi się podoba, nie moge się doczekać na swoją.
ja tu nie napisałam nic o chustach non cotton w niemczech wcześniej niż u nas!
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 08-07-2011 o 12:31 Powód: kasacja tego zdania czy flamingi są już na zachodze? bo ktoś pisał ze dostał propozycje od niemki ze moze sprzedać flamingi t
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Nic się nie ukryje przed forumkami!Nasz wywiad działa, a chustomacki sięgają w s z ę d z i e !
![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 08-07-2011 o 12:35
Bardzo fajne sa te chusty, ale szare jakos nie moga dorownac szarym dmuchawcom. Tamte byly naprawde piekna szmata (na kazdym zdjeciu ladnie wychodza), te sa jakies takie bure...
Ostatnia fotka wymiata... Chodzi mi o tlo, bardzo ladnie mieszkasz, zazdroszcze przestrzeni i zieleni, chusta tez zyskuje na urodzie.
Dziwne, ze w tej chuscie mozna dopatrzec sie czegos brazowego, ona calkiem szara jest na zdjeciach
Ostatnio edytowane przez Aniika ; 09-07-2011 o 13:56 Powód: zobaczylam ostatnie zdjecie :)
OT
moli - flamingi jak flamingi, ale jakie fajne zwierzęta na spódnicy!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Dziewczyny! A da rade wrzucic tu szare/brazowe flamingi w akcjibo chyba sie zakochalam
po raz kolejny
![]()
Musze wylaczyc ten komputer![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dla mnie obie ładne(aczolwiek bez szału). Flamingi pocieszne i imo super bedą wyglądać w wydaniu plecakowym(przynajmniej u nas by te fragmenty bez wzoru wlazły- 1 pod pupę, 2 by się wywinął po wyciągnieciu łapek).
Ale trzeba było wybrać jedna sztukę i postawiłam na no-cottona. Mi się Rivea podoba i jest dość bezpiecznym wzorem-też dobrze powinien się w placaczku prostym prezentować.
Flamingi niebieskie i zielone śliczne, a brązowe(no-cottony) mnie komplatnie za serce nie chwyciły![]()