Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: odpieluchowywanie po naszemu ;-)

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie odpieluchowywanie po naszemu ;-)

Pierwsze sukcesy w odpieluchowywaniu mojego 2 latka. Nocnik był be i nie służył absolutnie do niczego, to samo z toaletą. 4 miesięczniaka już od jakiegoś czasu wysadzam nad miską. Starszak w ten o to sposób nauczył się gdzie się sika tzn do miski. Zaczął do niej siusiać na stojąco oczywiście. Jak już sie oswoił że nie trzeba w pieluchę to przestawiliśmy się na nocnik. Od 2 tygodni bardzo ładnie wstaje i idzie sam siusiu, nie chce wołać co prawda. Jednak ciemna strona tego to że sika do każdego pojemnika stojącego na ziemi kiedy ma potrzebę to wstaje i idzie do najbliższej rzeczy mogącej spełnić rolę nocnika, wczoraj np była to mała miseczka którą wcześniej zrzucił na ziemie. Jeszcze pojemnik plastikowy po klockach, normalnie gość z niego.

Chusteryczka Awatar Ridibunda
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie Re: odpieluchowywanie po naszemu ;-)

Piękne . Postęp spowodowany (może) przez zazdrość .
    ] .. ...o o
    . .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
    ... /\( , , )/\
    ^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.

Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012

e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb

wymianka eko

Chustomanka Awatar ko-zo
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany

u nas było dokładnie to samo!
    Szymek jak odkrył, że potrafi z siebie "wydobyć coś" to obsikiwał nasze łóżko z ogromnym zaangażowaniem. Miał wtedy coś ok roku. jak zbliżał się do dwóch lat to zaczęłam intensywniej go odpieluchowywać. Nuśke w tym czasie wysadzałam na miseczkę. Szymek czasem próbował załatwić się na ta miskę i to była prawdziwa komedia, gdyż miseczka mierzyła sobie jakieś 15 cm średnicy a młody próbował na niej usiąść... siusiał tez do innych pojemników jakie znalazły się w zasięgu jego rączek, nie oszczędził nawet pudełka z klockami
    Szymon 30.06.2006
    Danusia 20.08.2007
    Aniołek [*]
    Franek 28.02.2010
    Jadwisia 14.09.2012

http://www.bachroczek.pl/

Chustofanka

He he... mój synek też uwielbiał siusiać do różnych pojemników. Kiedyś nasikał do torebki foliowej A sikanie przez balkon było dla niego najlepszą zabawą (oczywiście mieszkamy w domku nie w bloku).

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Cytat Zamieszczone przez atoja
    He he... mój synek też uwielbiał siusiać do różnych pojemników. Kiedyś nasikał do torebki foliowej A sikanie przez balkon było dla niego najlepszą zabawą (oczywiście mieszkamy w domku nie w bloku).
    hi hi hi przez naszą balustradę nawet Kuba by nie dał rady nasikać takie małe dziurki są

Chustomanka
    Miejscowość
    Wawa

Niezłe Bardzo mi się podoba
    U nas Marek ebardzo lubi będąc płukany na stojące w wanience siusiać do niej
    Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009

Uprawnienia umieszczania postów