Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Chusta tkana 100% wełny Tetro

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    województwo pomorskie

Domyślnie

A skoro Pani kinga decyduje się odpowiadać, to czemu nie na wszystkie zapytania? Co z wełną i jej pochodzeniem (mój chuścioch to alergik)? Mam, co prawda, didka z wełną, ale to nie jest 100 % wełny, o tej wełnie wiem wszystko. Pytam jako kolejna osoba o pochodzenie wełny w tej chuście, bo tylko to mnie cofa przed zainteresowaniem się nią. A co do bycia zdeterminowanym i pytania bezpośrednio Kingi o wełne... Skoro na rybku mam dostępne w podobnej cenie (lub nawet tańsze) chusty innych producentów, którzy sa bardziej znani i podają wszystkie informacje o składzie, pochodzeniu materiałów, podają atesty, to po co mam sie dopytywać, doszukiwać informacji o wełnie z chust TETRO? Wolę od razu kupić chustę innego i już znanego producenta. Moim zdaniem na początku powinno się walczyć o każdą klientkę. Ja jestem tą, co zrezygnowała z kupna tetro właśnie dlatego, że się o tej wełnie niczego nie doszukałam, i o atestach też jest dla mnie za mało info... Pozdrawiam Panią Kingę

Domyślnie

Dokładny opis produktu znajduje się na stronie http://tetro.pl/chusty/wiazane-tkane.html . Opisy te są uaktualniane na bieżąco, w oparciu o pytania klientów nadsyłane na nasz firmowy adres mailowy. Po zapytaniach mailowych dotyczących składu surowcowego zakładka "Materiały" została uaktualniona.

Na forum jestem bardzo z doskoku, z powodów rodzinno-organizacyjnych po prostu brakuje mi na to czasu. Dlatego firmowy adres mailowy to najskuteczniejszy sposób kontaktu w sprawach dotyczących produktów Tetro.
    Kinga Cherek,
    - Autorka książki i eBooka: www.bezpieluch.pl
    - Producent chust: www.chusta.pl
    - Producent pieluszek wielorazowych i chust: www.tetro.pl
    - www.szkolachustonoszenia.pl

Uprawnienia umieszczania postów