Zapraszam do pisania recenzji.
Przypominam o konkursie fotograficznym dla osób testujących chustę - co 10 osób nagradzam jedno najładniejsze zdjęcie z chustą wełnianą Tetro w akcji (nagrodą będzie prezent-niespodzianka).
Z góry dziękuję za wszystkie wpisy i zdjęcia.

Odpowiedz z cytatem
Pyza w chuście nic nie ważyła. Po dłuższym noszeniu też nic nie ważyła 
dla mnie to jest dramat dramatyczny ... Nie pamiętam czy kiedykolwiek zetknęłam się z czymś takim
Zastanowiło mnie też to, że skoro już mam oglądać grafikę na kompie, to lepiej by było obejrzeć filmik a nie pokaz slajdów... Graficznie bardzo papusie ale merytorycznie porażka 

Mojej trzylatki (16 kg.) i młodszego (12kg.) nie czułam. Dociągała mi się szmata bardzo dobrze, więc też za to duży plus (nie spodziewałam się aż tak dobrze pracującego szmatana).
hmmm... Kangura raz zrobiłam bo nie lubię (trochę przydługa była), na biodrze nie noszę. Na inne wiązania z przodu nie dało rady bo za krótka. Na plecak prosty ok, albo nawet mogłaby być krótsza. No więc nie wiem, jak się do tego odnieść. Gdybym miała taką chustę (a z przyjemnością bym ją dołączyła do stosiku) to bym ją w zasadzie tylko na plecaki używała. Głównie zresztą prosty bo najbardziej lubię.

A nie każdy od razu będzie dzwonił po doradcę. Może niektórzy, ale wielu rzuci chustę w kąt albo kupi np. nosidło (oby tylko ergonomiczne)
2 + 7 (2005-2018)