Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: mamy w UK

elbazetka
    Guest

Domyślnie mamy w UK

Jeste strasznie spragniona kontaktów z mamami chustonoszkami ale tutaj takowych nie spotykam.Na TBW znalazłam jedną mamęw okolicy więć pytam-CZY SĄ TU MAMY MIESZKAJACE W UK?Mieszkamy w Hertfordshire(dokładnie w Stevenage,mamy niedaleko Luton i St Albans).Moge nawet w desperacji planować wycieczki do Londynu,też nie jest strasznie daleko.Odezwijcie się!Pozdrawiam

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie Re: mamy w UK

czesc
    My mieszkamy w londynie.Myslalysmy z mama frania o jakims spotkaniu chustowym ale nic z tego nie wyszlo.
    Polecam www.slingmeet.co.uk Znajdziesz na pewno wiele mam w okolicy
    Pozdrawiam

elbazetka
    Guest

szukalam znalazlam jedna sztuke

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

a znasz to forum? http://www.rumplebums.co.uk/forum/ Moze tutaj trafisz na kogos ze swojej okolicy.a jak nie to zapraszam do Londynu

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Hej witaj... ale zbieg okolicznosci.. ja od 1992 do 2003 roku mieszkalam najpierw pod Stevenage (Graveley), a potem w Stevenage (blisko Hertford Road). Teraz mieszkamy w Polsce, ostanio mieszkalismy w Ipswich... ale do Hertfordshire zostal mi duzy sentyment.. dwojka moich starszych dzieci urodziala sie w Lister Hospital 5 listopada lecimy do UK na tydzien, bedziemy u przyjaciol w Great Wymondley, niedaleko Stevenage...ale tylko przejazdem... W Stevenage teraz masa Polakow, ale nie widzialam w tym roku ani jednej chustowej mamy... Serdecznie ciebie pozdrawiam!

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Ja polecam

www.slingmeet.co.uk/forums
    wpisz Hertfordshire i na pewno kogos fajnego poznasz.. Ja w Ipswich poznalam 3 przemile chustowe mamy (jedna Angielka, jedna Holenderka i jedna Szkotke)

Chustonówka
    Miejscowość
    Cumbria/UK

mialam zamiar zaczac podobny watek. jestem mama z Cumbrii, straszliwie daleko od Ciebie. W chuscie nosze ja i kolezanka, czasami widujemy kogos z nosidlem ergonomincznym. w naszej okolicy nie ma grup dla mam chustowych, my zamierzamy ja zalozyc.wierze, ze sie uda.pozdrawiam

elbazetka
    Guest

Buuu..straszna szkoda ze Linda juz tu nie mieszka i ze Cumbria tak daleko...bede szukac dalej ktp szuka nie bladzi.Tu naprawde nikogusienko,i tylko raz jakas angielska mama zapytala sie o mojego Hoppka

elbazetka
    Guest

Cytat Zamieszczone przez dariazv
    a znasz to forum? http://www.rumplebums.co.uk/forum/ Moze tutaj trafisz na kogos ze swojej okolicy.a jak nie to zapraszam do Londynu
    A w kotrej czesci Londynu mieszkasz?

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

hehe, jeszcze jestem ja

i - huhu - mieszkam ok 10mil od ciebie

w royston

z pewnoscia sie spotkamy. przesle ci na priva moj numer
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

mieszkamy w zachodnim londynie na acton

elbazetka
    Guest

Ciesze sie zatem,Royston niedaleko.Zapraszam a i ja moge podjechac moim zielonym szerszeniem.Acton troche dalej ale kiedys mozna sie poswiecic no nie?Moze i nawet uda nam sie zbiorczo kiedys spotkac?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

To ja proponuje zorganizowanie sie i moze jakies spotkanie wieksze z tego wyjdzie

elbazetka
    Guest

ja jestem za,tylko uwazam ze trzeba szybko sie zorganizowac zeby nam sie chcialo,jakies propozycje na miejsce?Trzebaby wybrac cos pomiedzy Londynem a Royston.Jeszcze pogoda bywa fajna moze nawet przyszly tydzien?Polecam np St Albans,jest fajny park i gofrownia przy parku.

Chustomanka Awatar bigbabs
    Miejscowość
    West Midlands,UK

To i ja sie melduje.Mieszkam w polowie drogi miedzy birmingham a liverpoolem/manchesterem. U mnie posucha straszna, zero mam chustowych (sprawdzalam slingmeet etc.) i jestem spragniona kontaktu z innymi nosicielkami !
    Moze ktos sie ujawni z okolic staffordshire/shropshire/cheshire/derby/notthingham?
    Pozdrawiam !

Chustomanka Awatar Ania_MK
    Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

i ja sie melduje, mieszkam w milton keynes, jest tu jeszcze moja kolezanka, tez chustomama a tak to posucha straszna
    Cora Starsza IX.2008, Cora Mlodsza I.2012 i Cora Najmlodsza - III.2016

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

ha, jestesmy i my polnocno-zachodni Londyn. cos nam sie nie udaje nic zorganizowac, wiec moze tym razem? nam wszystko jedno gdzie, odkad mamy chuste jestesmy baaardzo mobilni byle by bylo gdzie przewinac i nakarmic dziecia...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów