linda, mam prosbę:
jek znajdziesz chwilkę (ciekawe jak, co....) to mogłabys przetłumaczyć podpisy pod obrazkami z pierwszego linka? bo tam szczególiki ważne są....
z góry![]()
linda, mam prosbę:
jek znajdziesz chwilkę (ciekawe jak, co....) to mogłabys przetłumaczyć podpisy pod obrazkami z pierwszego linka? bo tam szczególiki ważne są....
z góry![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
ok, postaram sie jutro te opisy przetlumaczyc.
dolaczam sie do grona milosniczekdzis przyszedl moj psling i jest cudny
na poczatku trzeba sie go nauczyc troche obslugiwac (moze tylko ja musze ale nigdy sie za bardzo z kolkowymi nie dogadywalam). Material jest inny bardzo delikatny ale nosny
Nosilam dzis sporo i nie boli mnie ramie jak w innych kolkowych
![]()
bushido - gratulacje! ja sie na razie zakochałam w patrzeniu na te chusty!
Przecudnie wyglądacie w tej chuscie! Kolorki takie ciepłe...
Ostatnio edytowane przez anmuszka ; 08-08-2009 o 09:24
pi€kna jak diabli![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
dziekujena razie jestem na etapie obslugi i threading the sling z TBW ale to pierwsza kolkowa jaka sobie zostawie jak mi dziec z niej wyrosnie
![]()
no i mam wymarzona psling sijira cotton candy....czyli te co wyzej bushido prezentuje....powiem jedno, cudna tkanina....przecudna,przecudna, chciałabym miec suknie slubna z tej tkaniny, jest i elegancka i zwyczajna,czyli to co lubie.
ale....nie moge sie do niej przyzwyczaic, cztery lata z bbslingiem robia swoje. miałam juz z pietnascie róznych chust kółkowych o róznych ramionach i co? bbsling mnie wykrzywił. czuje,ze ta chusta,czyli psling nosi genialnie jak sie wyczuje co i jak....
Nata, super! Juz kilka razy pisalam, ze pslinga trzeba sie nauczyc, a jak juz sie zalapie, znajdzie tzw 'slodki punkt', to naprawde jest fajnie.
Najwazniejsze to:
- dobrze przewlec material przez koleczka (threading a psling.. taki kiedys byl watek na TBW, byly tez foty)
- nosi sie nieco nizej niz w innych kolkowych! Tak wiec nie probuj nosic tak samo wysoko jak BB slingu, bo po prostu nie bedzie ci wygodnie
- dziecko gleboko wsadzic do kieszonki. Materialu w pslingu jest sporo wiecej, wiec jest duze pole do manewru
- upewnij sie, ze na plecach material sie nie marszczy, musisz miec wzglednie prosty kawalek, rozszerzajacy sie dopiero na dole (zobacz na foty, ktore zamiescilam)
- probowac, probowac, probowac
az w koncu zalapiesz jak ci jest wygodnie. Powodzenia!
A do mnie dzisiaj przylecial cudny psling... kiwi sijira.. jutro beda foty![]()
Kiwi z bliska:
![]()
boszeeeee, jaka piękna!!!!
a ja też czekam na pslinga![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Ada, gadaj co do ciebie leci! Szkoda, ze tak daleko mieszkasz, to bym ciebie nauczyla jak przewlekac material przez koleczka (threading a psling)...
Z przodu:
Z tylu:
![]()
a co to za zdjęcia na manekinie????
prosimy na żywych modelach![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
I moj stosik pslingowy:
zielony colors (bardzo go lubie), chocomint gradacja z lnem (tutaj blekit taki wyblakly wyszedl), kiwi sijira, cotton candy sijira.
Do szczescia fajnie byloby miec jeszcze j stripe i purple lub lemon kasuri..
![]()
Lindo, do mnie przyjdzie psling bawełniany kolor morska zieleń.
nie mogłam się powstrzymać z ciekawości i zakupiłam. na pewno zwrócę się do Ciebie o pomoc i instrukcje
ciekawe, czy się nauczę....
masz cudowny stosik pslingowy!!!!! sama nie wiem, czy bardziej podoba mi się gradacja chocomint, czy kiwi![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
wszystkie sa piekne :Love:
Ado, bawelniane psling sa naprawde fajne, ja bardzo lubie nosic wlasnie w tym bawelnianym, chociaz podobno limit wagowy na bawelniane jest troche nizszy... ale nam jest wygodnie i nic sie nie dzieje.
wiesz, ja chciałabym zobaczyć w ogóle tę chustę
pewnie się nie ponosimy zbyt wiele, ale jeśli będzie pasować, to dla następnego zostanie
temat juz coraz częściej do nas wraca..
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]