Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678
Pokaż wyniki od 141 do 153 z 153

Wątek: jedna-która ???

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

[quote="Lela":5p6butvt]Witam, trafiłam na waszą strone jak szukałam czegos na temat chust. Mój synek uwielbia byc noszony na rękach, a nie jest już taki lekki. Żeby sobie ulżyc kupiłam chuste taką zwykłą z chusta.pl ale niestety Michas jej nie zaakceptował-nie znosi być noszony w takiej pozycji-coś typu kołyskowa,najszczęśliwszy jest gdy nosze go przodem do świata a plecami do mnie. Przyznam sie że jest to męczące. Ostatnio ma też awersje do wózka i juz kilka razy sie zdarzyło że ze spaceru wracałam niosąc go na rękach. No i tak myśle wciąż o chuście...waham sie między hopediz a nati bo jedynie te są na moją kieszeń-w miare....

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

myślę że też warto wypróbować wędrujace chusty tu na forum to wtedy juz sie wiecej wie czy to sie przyda czy też nie

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jaśnie pani czy cos masz do wypróbowania???? czy ty chodzisz na FAJNE SPOTKANIA CHUSTOWE????

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

serafinka w mojej zabitej deskami dziurze tylko mam tylko jedna towarzyszke niedoli i ona ma duzo wiekszy wybor niz ja ale juz niedlugo zaraz (jak tylko poczta angielska przestanie strajkowac) bede miala didka, a poniewaz juz sie wciaglam to na niemieckim ebayu wyszukuje jakies perelki i moze za posrednictwem Don Kaczki cos wyhacze

Chustofanka Awatar Lela
    Miejscowość
    nowy targ

Domyślnie

wiem wiem że nie powinno sie nosic dzieci przodem do świata, dlatego mam skryta nadzieje że Michał zaakceptuje nowy sposób. Jak czytam wasze wypowiedzi to trudno mi uwierzyć że są dzieci które nie lubią chust, piszecie jakie to są szczęśliwe itd. Też tak chcę

A Wy macie cos do wypróbowania?
    M 2007 K 2011 A 2014

Chustofanka Awatar Lela
    Miejscowość
    nowy targ

Domyślnie

no i mam!!!!didka simona. Jest prześlczny a od wczoraj noszę w nim Michasia, jest przeszczęśliwy.Rozwiały sie moje wątpliwości, Michał chętnie siedzi przodem do mnie a na spacerze po 10min zasnął. Polecam wszystkim chusty!!!!!Mój mąż też się zakochał od pierwszego wejrzenia, wprawdzie najpierw musiałam go gonić z chustą po domu żeby go zamotac ale jak juz dopadłam i zmotałam to nie chciał potem dziecka oddać
    M 2007 K 2011 A 2014

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lela
    no i mam!!!!didka simona. Jest prześlczny a od wczoraj noszę w nim Michasia, jest przeszczęśliwy.Rozwiały sie moje wątpliwości, Michał chętnie siedzi przodem do mnie a na spacerze po 10min zasnął. Polecam wszystkim chusty!!!!!Mój mąż też się zakochał od pierwszego wejrzenia, wprawdzie najpierw musiałam go gonić z chustą po domu żeby go zamotac ale jak juz dopadłam i zmotałam to nie chciał potem dziecka oddać
    SUPER! Fajnie ze sie chusta podoba i synkowi i tatusiowi!
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Lela widze, ze sie nam simonowy klubik powieksza wklejaj foty .

Chustofanka Awatar Lela
    Miejscowość
    nowy targ

Domyślnie

jak tylko dojde do tego jak się wkleja zdjęcia to napewno wkleje. Ojej ale się ciesze, z tej radości to babcie też zamotałam z małym
    M 2007 K 2011 A 2014

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lela
    jak tylko dojde do tego jak się wkleja zdjęcia to napewno wkleje. Ojej ale się ciesze, z tej radości to babcie też zamotałam z małym
    Fajna masz rodzinke!

A zdjecia wklejasz dokladnie tak samo jak wkleilas usmieszka.
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustonoszka
    Miejscowość
    krakow

Domyślnie

Kochana, widzę, ze masz już chustę. Czy w takim razie masz jeszcze ochotę się spotkać? Na pewno juz sama wiesz, jak się wiąże, nie wiem czy dam rade ci jeszcze jakoś pomóc? Chyba się spóźniłam z tym spotkaniem, bo widzę, że bardzo się nie moglas doczekać i masz już swoją .

Chustofanka Awatar Lela
    Miejscowość
    nowy targ

Domyślnie

na spotkanie cieszę się tak samo jak cieszyłam sie na chuste więc myśle że szkoda odwoływać, dopiero się uczę wiązać więc napewno mi pomożesz
    a zdjęcie już wkleiłam
    M 2007 K 2011 A 2014

Uprawnienia umieszczania postów