Wielkie dzięki za wyczerpujące odpowiedzia gdzie moge naabyć taką używaną chustę ale dobrej jakości??
Czy Wy też odsprzedajecie takie chusty??
Wielkie dzięki za wyczerpujące odpowiedzia gdzie moge naabyć taką używaną chustę ale dobrej jakości??
Czy Wy też odsprzedajecie takie chusty??
Polecam tutejszy bazarek - wiadomo co się kupuje i od kogo![]()
Mały B: 2009
Mała T: 2012
Polecam nasz bazarek - przeglądaj sobie wątki w "Sprzedam" lub załóż własny w 'Kupię", w którym opiszesz czego szukasz i do jakiej kwoty no i za pewne posypią się propozycje![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za doradztwo
wiem ze kupię taką używanąpóźniej poproszę o lekcję z wiązania, bo to wyższa szkoła jazdy
Pozdrawiam![]()
I co kupiłaś?![]()
Zgadzam się z dziewczynami, że fajnie jest na początku kupić używaną - złamaną. Ja myślałam, że się potnę z moim nowym, grubym, bawełnianym Lenny Lambem na początku. Wcześniej kilka tygodni używałam znoszonego Didymosa i była różnica jak niebo i ziemia. Równie dobrą opcją dla noworodka jest chusta elastyczna. Przy kolejnym dzidziu chyba sobie kupię.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ja też obstawiałabym elastyka na sam początek- sama kupowałam tkaną, w dodatku nową i z perspektywy czasu uważam, że w pierwszych miesiącach elastyczna byłabym lepszym(łatwiejszym do ogarnięcia) wyjściem.