mój się cieszy, że nie będzie trzeba kupować zasłonek do domu, bo przecież tyle chust się marnuje w szafie![]()
mój się cieszy, że nie będzie trzeba kupować zasłonek do domu, bo przecież tyle chust się marnuje w szafie![]()
A. 5.2010, M. 5.2012, A. 9.2016, M. 9.2016
to ja i złotą myśl mojego wrzucę.... nasz Synek, 5cio miesięczny nadal dosyć mocno ulewa/chlusta itp, jakoś się z tym godzimy. Ostatnio na głos zastanawiałam się czy 5 miesięczniaka mogę na plecach "w plecaczku" nosić..na to mój mąż...."jak mu się z przodu uleje, to chowasz to w kieszonce.... ale w plecaku to WSZYSTKO na włosach wyląduje"święta prawda
![]()
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()
włączam sobie płytę gotye po raz 1584
przychodzi mój mąż i ciska mi chustę pod nogi
ja: co robisz?!
m: puszczam pawia, bo już słuchać tego nie mogę
no fakt - pawiami rzucił![]()
mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/
"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.
Marudzę mojemu, że nie mam czasu obiadu zrobić, bo to, tamto, siamto, Kubuś, owamto...
Na co mój niezastąpiony niemąż...
- No, to dajesz Kubie cycka, w szmate, ja śmieci wyniose oi możesz robić obiad
Na co zadowolony z siebie poszedł zrobic zakupy na ten obiad![]()
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Mój chłop kiedy się polansuje na mieście w dzieciem w chuście - z czego jest baaardzo dumny - każe mi sprawdzać w dziale "Chusty tu i tam" czy go ktoś przypadkiem nie widział. A potem stwierdza ze smutkiem: "chyba jestem niewidzialny"![]()
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
A tak, mój tez mnie wysyła, żebym sprawdzała, ale najpierw próbuje ustalić jaka to chusta i ostatnio musiałam mu po kolei pokazywać wszystkie pasiaki w żółto pomarańczowych kolorach
A ostatnio powiedział - no i mijałem taką panią w chuście, miałem OS Mystic na sobie, to wstydu nie było co nie?![]()
mama Tolka 01.08.2011 i Sary 27.04.2014
boski wątek. Mężu też się uśmiał od ucha do ucha
![]()
K. 2010 i A. 2012
Mój mąż inaczej niż "tałes" się o dzikiej orchidei Girasola nie wyrażał. Bardzo mu się zresztą podobała![]()
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Ja dziś o rs zrobionym z holundera usłyszałam: cóż to dziecko w worek po kartoflach ubierasz, nie masz ładniejszych chust?
no, chciałabym mieć worek po kartoflach zrobiony z didka![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
dziś złota myśl niezwiązana ze szmatami
kurtyna
młoda szaleje, ja marudzę, że pora się myć itd itp
ja do małża: wszystkim matkom powinni dawać order... sama nie wiem, jaki...
małż: jak to jaki? order od-rodzenia
kurtyna