Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Plecaczek Hanti rulez :-)

Chusteryczka Awatar kobra
    Miejscowość
    Chicago

Domyślnie Re: Plecaczek Hanti rulez :-)

plecaczek Wam wyszedl niczego sobie, ja tez mam problem z materialem pod pleckami,prawie zawsze jest za nisko
    Nothing you become will disappoint me;
    I have no preconception that I'd like to see you be or do.
    I have no desire to foresee you, only to discover you.
    You cannot disappoint me.

Aska - mama Kajetana (19.10.2007)

Chustomanka
    Miejscowość
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez Renka
    gratulacje a teraz pytanie zielonej chustowej matki a kto w tym czasie ( tzn. motania chusty)tego dzieciaka na plecach pilnuje?? no chyba ze wy jakies niespotykanie grzeczne dzieci macie... moj ma zaledwie dwa i pol miesiaca a ruchliwe toto jak niewiadomoco
    ale sie wam przyznam ze znajde sposob na spacyfikowanie malego Kubusia ( ol jes, tez mam Kubusia ) i posadzenie go sobie na plecach.... co prawda jeszcze nie wiem jak ale sposob znajde ....chyba

Renka własnie z powodu nadmiernej ruchliwości mojego Kuby nie nosimy się czesto w plecaku,tak jak bym chciała,wszystko zależy od K.
    Kuba jak jest na plecach często raczkuje po nich zawsze wiążemy się mając za sobą łóżko,w razie gdyby.....
    poza tym daję Kubie jakąś zabawkę,musi to byc cos baaaaardzo ciekawego,nowego,czym zajmie się przez chwil kilka,czasami się udaje zawiązać bez problemu,czasami niestety musimy dać sobie spokoj i zamotać np. 2X
    niemniej jednek uparcie trenuję,moze kiedys przyjdzie dzień kiedy Kuba spokojnie przytuli się do pleców i będzie czekał aż go zamotam
    a w przekonaniu tym utwierdzam się patrząc na piękny plecaczek Basi,jednak Kubusie dają się zawiązać,nie są antyplecaczkowi

Kuba 3.02.2008

Chustomanka
    Miejscowość
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez barrbarra
    Anette, bardzo ładny plecaczek i bardzo ładna lana
    dziękuję

Kuba 3.02.2008

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Cytat Zamieszczone przez anette27
    Agapee powodzenia i cierpliwości życzę myślę,że waga twojego synka będzie kolejny bodźcem do nauki u nas tak było.
    a probowałaś dawać mu jakąś zabawkę,żeby na chwil parę zajął się czymś??
    powodzenia.
    udało się, w końcu się udało! myślę, że po około 20 próbach Kuba załapał o co chodzi i przestał się wiercić. Siedział sobie przeszczęśliwy na moich plecach. O tak było:

Annette, patrze na Twoje zdjęcie i zachwycam się laną. A myślałam że lubię tylko wesołe chusty
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chustomanka
    Miejscowość
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez agapee
    Cytat Zamieszczone przez anette27
    Agapee powodzenia i cierpliwości życzę myślę,że waga twojego synka będzie kolejny bodźcem do nauki u nas tak było.
    a probowałaś dawać mu jakąś zabawkę,żeby na chwil parę zajął się czymś??
    powodzenia.
    udało się, w końcu się udało! myślę, że po około 20 próbach Kuba załapał o co chodzi i przestał się wiercić. Siedział sobie przeszczęśliwy na moich plecach. O tak było:

Annette, patrze na Twoje zdjęcie i zachwycam się laną. A myślałam że lubię tylko wesołe chusty

Agapee ślicznie. Gratulacje.
    a lana.... tak jest piękna

Kuba 3.02.2008

Uprawnienia umieszczania postów