plecaczek Wam wyszedl niczego sobie, ja tez mam problem z materialem pod pleckami,prawie zawsze jest za nisko
plecaczek Wam wyszedl niczego sobie, ja tez mam problem z materialem pod pleckami,prawie zawsze jest za nisko
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Zamieszczone przez Renka
Renka własnie z powodu nadmiernej ruchliwościmojego Kuby nie nosimy się czesto w plecaku,tak jak bym chciała,wszystko zależy od K.
![]()
Kuba jak jest na plecach często raczkuje po nichzawsze wiążemy się mając za sobą łóżko,w razie gdyby.....
poza tym daję Kubie jakąś zabawkę,musi to byc cos baaaaardzo ciekawego,nowego,czym zajmie się przez chwil kilka,czasami się udaje zawiązać bez problemu,czasami niestety musimy dać sobie spokoj i zamotać np. 2X![]()
niemniej jednek uparcie trenuję,moze kiedys przyjdzie dzień kiedy Kuba spokojnie przytuli się do pleców i będzie czekał aż go zamotam
a w przekonaniu tym utwierdzam się patrząc na piękny plecaczek Basi,jednak Kubusie dają się zawiązać,nie są antyplecaczkowi![]()
udało się, w końcu się udało! myślę, że po około 20 próbach Kuba załapał o co chodzi i przestał się wiercić. Siedział sobie przeszczęśliwy na moich plecach. O tak było:Zamieszczone przez anette27
Annette, patrze na Twoje zdjęcie i zachwycam się laną. A myślałam że lubię tylko wesołe chusty![]()
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)