ble.
uwielbiam kiedy wychodzą chusty niebieskie.... nawet nie patrzę w ich stronę![]()
ble.
uwielbiam kiedy wychodzą chusty niebieskie.... nawet nie patrzę w ich stronę![]()
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
jeżeli ten turkusowy będzie taki jak w gekonach, to będą piekne!
K. 2009M. 2012
kurcze chyba jednak nie:
![]()
no ale zdjęcia poglądowe u didka wiadomo jak sie mają do rzeczywistości![]()
K. 2009M. 2012
W gekonach jest tez zielona nitka, co ciut odcien zmieniaW rybkach jest jeszcze grantowy, co poglebia trocje kolor
Te ostatnie elipsy maja takie same odcienie? tak pi razy drzwi, bo tam czysta bawelna, a tu mieszanka![]()
Ja za swoimi tesknie tak, ze szok. Ale zawsze mam opcje pozyczki, co mnie podnosi na duchu![]()
Mnie na oko podoba się lewa strona fioletowych,szare i turkusowe coraz bardziej!Turkusowe...
. I jeszcze jak tam jest zielona nitka!
A te ryby mogłyby być z tej rodziny
![]()
kolor piękny, ale ryby to jeden z tych wzorów, którym mówię stanowcze "nie"![]()
Ktos juz je ma?
Bo ja sie zakochalam w nich.A rybek oczywiscie nie mam, buuuuu.
Kolor nawet fajniejszy niz w antiqua, bardziej moj![]()
Chyba jestesmy w mniejszosci Aksamitko
Podoba mi sie tez faktura. Karmin byl podobny, ale ten kolor mi sie nie podobal i nawet chcialam kupic i go farbnacA tu prosze, gotowy karmin z karaibow
![]()
Pieeekne! Choc nigdy mi sie ryby (wzor) nie podobaly.
Tylko to farbowanie wody przy praniu mnie troche martwi.
Do mnie właśnie dotarły. Są przepiękne!!! W życiu nie widziałam tak pięknej chusty. Porównując do gekonów antigua, kolor w rybkach jest zdecydowanie piękniejszydo tego grube, choć może trochę delikatniejsze i bardziej miękkie od karminów.
Ta ciemna nitka w rybkach dodaje im niesamowitej głębi. Nie wiem czy uda mi się oddać to na zdjęciu- kolory rybek są bardziej intensywne niż gekonów.
bardzo ciężko fotografować tę chustę,ale jest boska,jak ją pakowałam i posyłałam do nowego domu,to mi się płakać chciało,zastanawiałam się,co możnaby z niej uszyć,ale trochę drogi taki materiał by był,więc sobie darowałam;koniec dla mnie,może jeszcze kiedyś trafi mi się jakieś chustowalne dziecko,tym czasem,więcej już nie kupuję
i zobaczcie kto był chętny do motania...jego jednak nosić już nie mam zamiaru!
![]()
Piękne te rybki
Nie lubie tego wzoru, ale kolor baaardzo mi się podoba!!
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog