Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: silikonowa nakładka na sedes

Chustomanka Awatar szokam
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie silikonowa nakładka na sedes

chcę zabrać na wakacje coś co będę mogła nałożyć na "obcy" sedes. widziałam (niestety z daleka) u kogoś na parkingu publicznym jak nakładał taką miękką nakładkę. wydaje mi się, że była silikonowa. Fajne, bo można zwinąć i zabrać. czy ktoś widział?

Chustofanka Awatar dorotea
    Miejscowość
    Lodz

Domyślnie

Mam wrażenie, że widziałam taką nakładkę w markecie (Carrefour, dokładniej), lata temu, w dziale z kosmetykami. Nie masz na myśli takiej dla dzieci, twardej, prawda? tylko taką miękką, dla dorosłego też? Powinno być powszechnie dostępne.

Domyślnie

a nie lepiej takie jednorazowe? bo ja zwiniesz po użyciu w publicznej toalecie, to cały brud zabierasz ze sobą....tak sobie myślę. Chyba że będziesz porządnie myć po każdym użyciu.

Chustonówka Awatar fourmar
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szokam Zobacz posta
    chcę zabrać na wakacje coś co będę mogła nałożyć na "obcy" sedes. widziałam (niestety z daleka) u kogoś na parkingu publicznym jak nakładał taką miękką nakładkę. wydaje mi się, że była silikonowa. Fajne, bo można zwinąć i zabrać. czy ktoś widział?
    ja na wakcaje zakupiłam coś takiego:
    http://www.sklep-dla-dzieci.com.pl/n...lus-p-948.html

i sprawdził się ten wynalazek niesamowicie, nie jest może najmniejszy ale spokojnie mieścił się w mojej torbie na ramie,
    korzystała z tego moja dwu i półlatka ale również przeszło czterolatka, nie wspominając o tym, że na wakacjach nie zawsze w zasięgu jest toaleta, nam zdarzyło się korzystać z kibelka w bramie bo już nigdzie indziej bysmy nie zdążyły..... no i korzystamy z tego już wszędzie teraz,
    bardzo polecam
    Mama
    Marcina (15.03.1998)
    Marianny (25.12.2008)
    Dzieci są albo czyste albo szczęśliwe....

Chustofanka Awatar grazynajac
    Miejscowość
    60 do Poznania

Domyślnie

Też kupiłam Pottete Plus i sprawdza się super. Mieści się do torby i można używać jako nakładkę na sedes.

Uprawnienia umieszczania postów