Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kolejny rehablitant

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie Kolejny rehablitant

dziewczyny, szybko poproszę o jakieś naukowe zapiski które moge przedstawić koleżance z cieszyńskiego forum dla mam której niedawno zachustowałyśmy córeczkę z drobnymi bioderkowymi problemami. I o to co mi dziś napisała. Dziecko ma 3 miesiące, podejżewam, że chodzi poprostu o pionizację.

"Chustonoszki:myrra sabciasss byłam dzis u rehabilitantki, miała mi nby pokazac jak ćwiczyc z małą aby zapewnic jej dobry rozwój i wiecie co mi powiedziała, że mam dziecka nie nosić w chuscie bo dzieci noszone w pozycji żabki maja w późniejszym czasie skoliozę
    a ja czesto nosze Natalkę w pionowej pozycji, nogdy na leząco. A w chuscie to na żabkę.
    Powiedziała mi ze pozycja na żabke jest dobra dla dzieci które juz maja mocniejszy kręgosłup, czyli dla starszych.
    Pozdrawiam was wszystkie serdecznie ide prasowac"

Chyba w książce Magdaleny było o badaniach nt. dzieci noszonych w chustach i ich wad postawy w przyszłości? czy znajdę to też gdzieś w formie elektronicznej?
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie Re: Kolejny rehablitant

droga sabciu wszystko znajdziesz w naszym wydawnictwie zrealizowanym na potrzeby Dni Noszenia :0 wypowiedzi fizjoterapeutów również - w wersji papierowej dostaniesz partie w sobotę - moze to jej wystarczy

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie Re: Kolejny rehablitant

O!O! to jej dam, żeby rehabilitantce pokazała, narazie znalazłam na chustomanii odpowiednie artykuły na ten temat
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Uprawnienia umieszczania postów