-
Chusteryczka
Kolejny rehablitant
dziewczyny, szybko poproszę o jakieś naukowe zapiski które moge przedstawić koleżance z cieszyńskiego forum dla mam której niedawno zachustowałyśmy córeczkę z drobnymi bioderkowymi problemami. I o to co mi dziś napisała. Dziecko ma 3 miesiące, podejżewam, że chodzi poprostu o pionizację.
"Chustonoszki:myrra sabciasss byłam dzis u rehabilitantki, miała mi nby pokazac jak ćwiczyc z małą aby zapewnic jej dobry rozwój i wiecie co mi powiedziała, że mam dziecka nie nosić w chuscie bo dzieci noszone w pozycji żabki maja w późniejszym czasie skoliozę
a ja czesto nosze Natalkę w pionowej pozycji, nogdy na leząco. A w chuscie to na żabkę.
Powiedziała mi ze pozycja na żabke jest dobra dla dzieci które juz maja mocniejszy kręgosłup, czyli dla starszych.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie ide prasowac"
Chyba w książce Magdaleny było o badaniach nt. dzieci noszonych w chustach i ich wad postawy w przyszłości? czy znajdę to też gdzieś w formie elektronicznej?
Zuzanna 06.07.2007
Liliana 25.06.2009
Doradca z Doświadczeniem
®

-
Chusteryczka
-
Chusteryczka
Re: Kolejny rehablitant
O!O! to jej dam, żeby rehabilitantce pokazała, narazie znalazłam na chustomanii odpowiednie artykuły na ten temat
Zuzanna 06.07.2007
Liliana 25.06.2009
Doradca z Doświadczeniem
®

Uprawnienia umieszczania postów