może czysty jedwab, że takie drogie
edit: nagar, a to Twoje zdjecie to też nowość? Co oni tak na róż poszli?
może czysty jedwab, że takie drogie
edit: nagar, a to Twoje zdjecie to też nowość? Co oni tak na róż poszli?
2 + 7 (2005-2018)
ten hibiskus to limit dla tego sklepu tragzeit.de, skład jak zwykle - 70% bawełna, 30% jedwad. Cena taka, bo niby jakaś część ma być przekazana na cele charytatywne. będzie miał taki wzor, ale w kolorach indio rose.
natomiast to różowe indio to jakaś zapowiedź didka, skład nie wiadomy, będzie wkrótce. raczej nie jedwab. konopie może?
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
bardzo ładna chusta, ale cena![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zupelnie jest nowosc od didkawidze za cena, ze musi byc silk, ale czytalam ze jest go 30% (wychodzi ze jakas kwota z tych pieniadzkow pojdze jak okazja do jakiegos wypadku), ale jest to silk czy cos nie wiem, to tylko moja opinia.
Tak, zgadzam sie z Helenka, wiec chusta musi byc jedwabna, ale 30-odsetkowa, wykladana wylacznie dla niemieckiej strony, reszta kosztu ide na spelnienie kogos marzenia
Ostatnio edytowane przez Nagar ; 02-07-2011 o 00:09
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
mi się zupełnie nie podoba,a wzór jest tak wielki,że po zamotaniu wogóle nie wiadomo,czym jest
a co to jest?![]()