dla mnie osobiście to pozostanie wisiadłem; szczerze to już wolę timaru
dla mnie osobiście to pozostanie wisiadłem; szczerze to już wolę timaru
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
jest tam możliwość rozstawu nóżek- ale mnie to nie przekonuje, szczególnie za tą cenę
cena, fakt, jest z kosmosu
byłam ciekawa waszych opinii, bo z firmy na W też widziałam ergonomika, jednak mnie nie przekonują, już wolę wydać na tuli lub tulikowe ergo![]()
mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)
Nie ma niczego co będzie dobre rozmiarowo od 2/3mc do 2lat, pomijając fakt że nosidła są dla dzieci samodzielnie już siedzących.. Za tą cenę kupisz sobie fajne ergo jeszcze na chustę ci starczyJak masz możliwość to poprzymierzaj przed zakupem Tuli, Manduca, Beco, Angelpack, Ergobaby; hybrydy: Bondolino, Storchenwiege, Ono i handmady ergo Nubigo, doux-doux, 7panel itp. Im bardziej miękkie, mniej na panelu kieszonek, suwaków, poduszek tym lepiej - ma jak najlepiej opatulić dziecku plecki podobnie do chusty.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Jejku dziękinie mam tyle kasy i poza tym też nie podobała mi się ta regulacja, byłam ciekawa waszego zdania.
mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)
tak wiem, ale ogólnie nie przekonują mnie ergo od firm, które od zawsze robiły wisiadła. Wiem że Womar ma też chusty i robi się postępowy, ale ja jednak ufam bardziej starym wyjadaczom w tej kwestii.akurat do uszycia ergonomika womaru przyczyniło się parę dziewczyn z forum, jest nawet teraz w testach, a i wątek z recenzjami jest dostępny; na pewno jest to alternatywa dla droższych nosideł
Temat wisiadeł zawsze tu porusza tłumy hehe![]()
akurat dzisiaj wpadła mi w ręcę ich aukcja i podziwiałam za postęp! też wyczyłam rękę forumjuż piszą że dedykowane są dla dzieci już siedzących, ładny design, amarant cudny, ale dla mnie nadal (choć tylko z fotki) zdaje się przypominać bardziej nosidło sztywne, coś pomiędzy wisiadłem a ergo. Ale idzie ku lepszemu- tak trzymać! Może jeszcze pare lat i wisiadła znikną z naszej planety
![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Fajny tekst w opisie tego wisiadła:
cyt. "z szerokim lub normalnym rozstawem nóżek". Och, my nienormalne![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
tekst pierwsza klasa, hehecyt. "z szerokim lub normalnym rozstawem nóżek". Och, my nienormalne![]()
![]()