Pokaż wyniki od 1 do 20 z 552

Wątek: nocnik chiński

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Taką miskę z tesco (podobną do takiej od miksera tylko troszkę mniejszą) to my też mamy i używamy. Ale jak gdzieś patrzyłam na zdjęcia dzidzi na chińskim nocniczku właśnie, to pomyślałam sobie, że może byłoby wygodniej. A może nie ma co kombinować i zmieniać na siłę skoro Dzidzia się przyzwyczaiła ale wielkie dzięki za odpowiedzi

Chustofanka Awatar Weraho
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzieki dziewczyny za pomysl z wiaderkiem
    Mama Marysi, Zosi i Michałka

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Dziewczyny a pokażecie jakieś zdjęcia w "akcji"?
    I jakby co to ja tez chętna na taki nocnik

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej, witam po długiej nieobecności (około dwuletniej).
    Przy pierwszych nocnikowych zakupach kupiłam jeden, zapłaciłam ale już nie odebrałam bo forum uległo zmianie, miałam problemy z logowaniem, rejestracją ponowną. Potem wiele zmian życiowych itd, na długo zapomniałam o forum, dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać dostęp.
    Przeleciałam cały temat i nie widzę żeby ktoś się odzywał w sprawie dodatkowego. Czy ktoś wie co się mogło z nim stać? Może ktoś inny dostał/kupił? Wiem, że minęła kupa czasu ale może jest jeszcze szansa?

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

gdzie taki nocnik chinski można kupić??bo wysadzanie do zlewu, mało wygodne i dla mnie i dla Ani

Chusteryczka

Domyślnie

Ja mogę polecić nocnik Baby bjorn. Drogie ustrojstwo, ale posłuży na długo. Ma wyjmowany wkład, który na początku może posłużyć maluszkowi do pierwszego wysadzania. Starszemu dziecku posłuży już pełna wersja, a wyjmowany środek ułatwi opróżnianie tronu. Do tego otwór nie jest duży, więc maluch nie wpada do środka a stabilnie siedzi. Ja kupiłam go, gdy mały miał ok. 10 miesięcy i był ok, zwłaszcza, że on z wagi piórkowej (ważył wówczas ok. 8 kg), więc pupcię ma chudą. Stabilny, wygodny bo ma wysokie okarcie i wysoki ogranicznik między nózkami, nie ślizga się, bo ma abs-y w podstawie. Naprawdę super.
    http://www.scandinavianbaby.pl/produ...-czerwony.html
    SyneK. VIII'10

"Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80. Dziewczynki powstają z
    uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów."
    [Św. Tomasz z Akwinu (1225-1274 r.) - Ojciec Kościoła Katolickiego]

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

dziewczyny, stwierdziłam, że jednak chce chiński nocnik i nie mogę nigdzie takiego znaleźć.. Wiecie może gdzie kupię? Albo coś co go w pełni zastąpi?

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Uprawnienia umieszczania postów