BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas
"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"
wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas![]()
BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas
"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"
wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas![]()
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
A to spoko, odetchnęłam...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby"
). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.
ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?
Bubusita e tam przesadzamy - a co tak trudno jest dac znac, ze sie wyjezdza i ze sie nie bedzie na necie iles tam? Umowa to umowa, czesc dziewczyn zaplacila i nie wie co sie dzieje (nie wiedzialo).
Jak sie cos zaczyna to trzeba umiec tez skonczyc.
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Nie fajnie, jak ktoś rezygnuje, no pewnie, że nie, ale nie przesadzajmy znowu z obraźliwymi słowami pod adresem innych. Różne sytuacje mogły się wydarzyć u kogoś, nie o wszystkim musimy się dowiedzieć. Także bądźmy ludźmi. A umówmy się nocnik za 25 czy za 27 zł, to nie fortuna. No jasne, gdyby nagle zrezygnowało połowę osób, to cena wzrosłaby znacznie. Ale widzę, że część zrezygnowało, a kilka chętnych się pojawiło i nadal pojawia. Czyli chyba nie jest źle co? Bądźmy tolerancyjni i uszanujmy osoby rezygnujące. Nocnik, to w końcu tylko kawałek plastiku. A my jesteśmy ludźmi, czującymi istotami, każdy ma jakieś problemy i się z nimi zmaga. Takie słowa mogą komuś wyrządzić ogromną przykrość. A po co? Obyśmy tylko takie problemy z nocnikami mieli, tego wam wszystkim życzę.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ok robimy tak .......
to jest watek nocnikowy a nie kto co komu nagadał itp.jezeli sie pojawia takie posty to je ignorujemy
dziewczyny ktore chca zrezygnowac niech sie wczesniej dwa razy zastanowia bo sa inne dziewczyny ktore czekaja na nociniki i juz dawno zapłaciły i wszystko jest wstrzymane bo jak wyzej i to samo sie tyczy osob ktore sie zapisały i nie wpłaciły i nie daja znaku zycia w tej sprawie bo fakt w zyciu roznie bywa ale tez badzmy opowiedzialne. Wystarczy napisac co sie dzieje i bedzie ok .Ja sie podjełam tego ze zrobie zamowienie i tez troche czasu na to poswieciłam ( telfony,mejle itp.) i szczrze to nie usmiecha mi sie jeszcze dokładac do tego z własnej kieszeni, wiec prosze wziazc na to poprawke okzebym miała jasna sytuacje w "aferze nocnikowej"
![]()
Ostatnio edytowane przez Gala ; 13-08-2009 o 13:27
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)